Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψε και καταχειροκροτήθηκε η ετήσια παράσταση της «L.M.S. Dance Academy»

Βίντεο - Φωτογραφίες
Την ετήσια παράστασή της πραγματοποίησε, για έβδομη χρονιά, το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου στο Χώρο Τεχνών Βέροιας, η σχολή χορού «L.M.S. Dance Academy». Μια μαγική βραδιά που ξεχείλιζε από εικόνες, μουσική, ρυθμό, έκφραση, κίνηση, χρώμα και
συναίσθημα. Μια «Βόλτα στο μαγεμένο δάσος», όπως ήταν και ο τίτλος της φετινής sold out παράστασης, που κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών, μαγεύοντάς τους με το χορό, τις άρτιες χορογραφίες, τη μουσική και την κίνηση που ταίριαξαν αρμονικά αλλά και τα εμπνευσμένα και προσεγμένα σκηνικά που «ζωντάνευσαν» τη σκηνή. Μια μουσικοχορευτική παράσταση υψηλών προδιαγραφών, που παρουσίασε ένα δείγμα της δουλειάς και της προσπάθειας που γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, από τη Διευθύντρια της σχολής χορού «L.M.S. Dance Academy» Lucie Tayler, τις δασκάλες και τους μαθητές όλων των τμημάτων. Πάρτε μια γεύση με φωτογραφίες και βίντεο από τη μαγική βραδιά:


Σχολή Χορού «L.M.S. Dance Academy» 
Αναγνωρισμένη από το Κράτος
Αριστοτέλους 92, Μακροχώρι
τηλ. 2331044303
Βρείτε μας στο facebook: LMS Dance Academy















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ