Quantcast

http://picasion.com/

Θερμή υποδοχή για τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη στη Νάουσα - Στο γήπεδο για τον Γρηγόρη Τρούπκο

Η Νάουσα αγκαλιάζει τον Λάζαρο
Τη Νάουσα επισκέφθηκε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης εντείνοντας την προεκλογική του προσπάθεια, 8 ημέρες πλέον πριν τις εθνικές εκλογές. Μετά την επίσκεψή του στην αγορά της πόλης και τις επαφές του με τους επιχειρηματίες και τους
πολίτες, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ δήλωσε: «Επισκέφθηκα την πόλη της Νάουσας. Τη Νάουσα του υπέροχου κρασιού και των πεντανόστιμων φρούτων. Του πανέμορφου φυσικού τοπίου και βασικού πυλώνα της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Μακεδονίας μας. Αλλά και τη Νάουσα της αποβιομηχάνισης, της ανεργίας, της φθίνουσας αγροτικής οικονομίας.

Οι Ναουσαίοι με αγκάλιασαν, μου έδωσαν ευχές για καλή επιτυχία, στέκονται δίπλα σε μένα και κυρίως στην παράταξή μας, που έρχεται να αλλάξει τη χώρα προς το καλύτερο.



Είχα την ευκαιρία να γυρίσω όλη την αγορά. Συζήτησα με τους καταστηματάρχες, τους εμπόρους, τους πλανόδιους μικροπωλητές αλλά και τους πολίτες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, άκουσα προβληματισμούς για τη φθίνουσα οικονομική κατάσταση της αγοράς και τη δραματική μείωση του εισοδήματος που αντανακλά στην μειωμένη κίνηση στα καταστήματα.



Συζητήσαμε για τις βασικές πτυχές του προγράμματος της ΝΔ για την ανάταση της οικονομίας και την ενίσχυση του ανταγωνισμού. Με κύριους άξονες τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, την παροχή κινήτρων για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου.
Στις 7 Ιουλίου, η Ημαθία αφήνει οριστικά πίσω της τη μιζέρια. Γίνεται πρωταγωνίστρια!»

Για τον Γρηγόρη Τρούπκο!
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης ήταν επίσης παρών «Για τον Γρηγόρη» στo γήπεδο της Νάουσας, όπου διεξήχθη φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Παλαιμάχων Νάουσας - Βέροιας για συμπαράσταση στην οικογένεια του Γρηγόρη Τρούπκου, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα.

«Ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω και εγώ, μαζί με εκατοντάδες ακόμη Ημαθιώτες, τον μεγάλο μαχητή και σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στον δύσκολο αγώνα που δίνει για να επιστρέψει στην κανονικότητα της ζωής του υγιής και δυνατός. Οι ευχές όλων μας για καλή ανάρρωση, τον συνοδεύουν» δήλωσε ο κ. Τσαβδαρίδης.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ