Θερμή υποδοχή στα χωριά για τον Κουτσουπιά

Τα χωριά του νομού Ημαθίας Νησέλι, Πλάτανο, Τρίκαλα, Κορυφή και Κλειδί επισκέφτηκε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία Φώτης Κουτσουπιάς. Συνομίλησε με τους κατοίκους και τους ζήτησε τις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου να δώσουν ισχυρό μήνυμα αλλαγής πορείας για τη χώρα, να επιλέξουν δηλαδή το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Στα παραπάνω χωριά συνάντησε κάποιους κατοίκους γνώριμους από προηγούμενες επισκέψεις του, αλλά ενημέρωσε και καινούργιους ενδιαφερόμενους για την υποψηφιότητα του στις βουλευτικές εκλογές.

Ο Φώτης Κουτσουπιάς απηύθυνε στους συμπολίτες του κάλεσμα για τις επικείμενες εκλογές: «Σας ζητώ να στηρίξετε τους κόπους σας και τον τόπο σας, επιλέγοντας με την ψήφο σας τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να επαναφέρουμε την αισιοδοξία και την ανάπτυξη, τη ζωντάνια στην περιοχή. Σας καλώ να στηρίξετε και προσωπικά την υποψηφιότητά μου, για να είμαι εκεί με διαθεσιμότητα, ενδιαφέρον και υπευθυνότητα για ότι χρειάζεται για τους Ημαθιώτες, στο μέλλον, όπως και τώρα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ