Quantcast

http://picasion.com/

Σε γνώριμα... «λημέρια» η Καρατζιούλα

Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Βέροιας
Σε γνώριμο της εργασιακό χώρο, το Νοσοκομείο της Βέροιας, το οποίο υπηρετεί ως φυσικοθεραπεύτρια, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 20ης Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα. Μετά τη συνάντηση της, σε εγκάρδιο κλίμα, με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους υπαλλήλους της Μονάδας, η υποψήφια βουλευτής δήλωσε. «Το Νοσοκομείο της Βέροιας αποτελεί το δεύτερο μου σπίτι, αφού γνωρίζω κάθε του γωνιά, κάθε του πρόβλημα. Νοιώθω ως οικογένεια μου τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους υπαλλήλους του και τους ευχαριστώ για την στήριξη τους στο πρόσωπο μου.

Είμαι περήφανη για τον υψηλό βαθμό δευτεροβάθμιας νοσοκομειακής περίθαλψης που παρέχουν στους ασθενείς, με αυταπάρνηση και φιλότιμο, παρά τις όποιες δυσκολίες.

Ένας κύκλος προσφοράς στα κοινά του, ως συνδικαλίστρια, αλλά και ως εντεταλμένη σύμβουλος υγείας της Π.Ε Ημαθίας, κλείνει για μένα.

Με την βοήθεια των Ημαθιωτών ελπίζω ότι, θα ανοίξει ένας καινούργιος, στον οποίο θα μπορέσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της νέας του πτέρυγας και την ενίσχυση των κλινικών με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα ,με την εκλογή του στην πρωθυπουργία στις 7 Ιουλίου, την παρεχόμενη προς τους πολίτες δημόσια ιατρική φροντίδα, σε όλες τις βαθμίδες.

Μαζί του μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».








2 σχόλια:

  1. Η Νίκη αγαπητή,εργατική,ανοιχτή σε όλους και μη κομματικούς φάνηκε από την παρουσια της στην περιφέρεια.Ψάξτε λοιπόν τον τρίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψάξτε και τον δεύτερο................Η Κόκκοβα είναι ψηλότερη από όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ