Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφιοι που «έσπασαν» τη... χιλιάρα!

Υψηλές πτήσεις!
Η μάχη της 26ης Μαΐου που έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Βέροιας ήταν και δύσκολη και αμφίρροπη. Όσοι πολιτεύθηκαν έδωσαν πόρτα-πόρτα την μάχη του σταυρού και ζήτησαν την στήριξη των πολιτών. Κάποιοι τα κατάφεραν και εκλέχθηκαν
στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ κάποιοι άλλοι πραγματοποίησαν χαμηλές πτήσεις. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που πραγματικά τίναξαν την εκλογική μπάνκα στον αέρα. Είναι εκείνοι που έσπασαν το φράγμα των 1.000 σταυρών και βρέθηκαν στην κορυφή των ψηφοδελτίων. 

Από την πλευρά της «Δράσης με Γνώση» ο Βασίλης Παπαδόπουλος αναδείχθηκε πρώτος με διαφορά, φτάνοντας στους 1.565 σταυρούς, ο Στέλιος Ασλάνογλου ήρθε δεύτερος με 1.256, ο Κώστας Ρίζος με 1.021 και από το τοπικό του Μακροχωρίου ο Ηλίας Τσιφλίδης και ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης με 1.718 και 1007 ψήφους αντίστοιχα. Επίσης, ο Ανδρέας Σταυρόπουλος πήρε 1.006, ο οποίος όμως δεν εκλέγεται (για μόλις έναν σταυρό!), επειδή ο Κώστας Βοργιαζίδης έβγαλε δύο έδρες στον πρώην δήμο του Απόστολου Παύλου. 

Από τον συνδυασμό «Συνδημότες» του Παύλου Παυλίδη, ο Μιχάλης Σουμελίδης για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση κατέκτησε την πρώτη θέση, καθώς 1.111 πολίτες τον τίμησαν με τον σταυρό προτίμησής τους. 

Όσον αφορά τον συνδυασμό «Βέροια - Πρωτεύουσα Πόλη» της Γεωργίας Μπατσαρά, σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Συρμούλα Τζήμα, η οποία κατάφερε να λάβει 1.035 σταυρούς προτίμησης.

2 σχόλια:

  1. Δυστυχως υπαρχουν πολλα και "σοβαρα" λαθη στην σταυροδοσια μεταξυ των δεδομενων Δημαρχειου και αποτελεσματων Πρωτοδικειου....Ενας επανελεγχος ειναι αναγκαιος για αρση αδικιων και αποκατασταση αληθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε και αυτο ειναι δεδομενο οτι αποκαθιστα την αντικειμενικοτητα.....πολλες μαρτυριες ατομων που ηταν στις επιτροπες, ομιλουν για προτροπη Δικαστικων να αποχωρησουν απο τα εκλογικα πριν την σταυρομετρηση.....αραγε γιατι τοσο ενδιαφερον;;;; μηπως κρυβεται κατι;;;;; αν ειναι να αφηνεται πεδιο πονηρων σκεψεων, τοτε καλα ειναι να γινει αμεσα το συτημα της ηλεκτρονικης ψηφοφοριας για να παψουν οι επιτηδειοι να ορεγονται για την "προσφορα" υπηρεσιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ