Quantcast

http://picasion.com/

Η Ιωάννα Μπέλλα στα εγκαίνια της μπουτίκ του Philipp Plein

Διάσημος για τα shows-υπερπαραγωγή στο Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη, για το celebrity front row του και με περισσότερες από 120 monobrand boutiques παγκοσμίως, ο Γερμανός σχεδιαστής Philipp Plein, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Lucia Bartoli, προσγειώθηκε με ιδιωτικό jet
την Τετάρτη 19 Ιούνιου στην Αθήνα, για να υποδεχτεί την ελίτ της αθηναϊκής ζωής, εκπροσώπους της εγχώριας showbiz και λάτρεις του brand στο επίσημο opening της πολυτελούς Philipp Plein boutique. Το πρώτο flagship store του maître της street couture σε συνεργασία με την Καλογήρου Α.Ε.E., θυγατρική του Ομίλου Fais, άνοιξε τις πύλες του στην καρδιά του αθηναϊκού luxury shopping, επί της οδού Σταδίου 4 στο εμβληματικό City Link, και το γεγονός αυτό γιορτάστηκε με ένα exclusive launch party στο Island Club Restaurant, το σήμα-κατατεθέν της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Μια επίλεκτη ομάδα Ελληνίδων superstars, η Ελένη Φουρέιρα, η Φαίη Σκορδά, η Ευαγγελία Αραβανή και η Ιωάννα Μπέλλα, πλαισιωμένες από γνωστούς άντρες αθλητές και μοντέλα, συγκρότησαν τη #PhilippPleinSquad ειδικά για τη βραδιά των εγκαινίων και παρευρέθηκαν στο πλευρό του δημοφιλούς σχεδιαστή, ντυμένες αποκλειστικά με δημιουργίες Philipp Plein από την καλοκαιρινή συλλογή King of Fashion, η οποία σηματοδοτεί και την επέτειο των 20 χρόνων του brand. Τα δυνατά beats υπό την επιμέλεια του διάσημου DJ Michael Prado, official sound designer του ξένου οίκου, που κατέφθασε στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, αλλά και η private label Philipp Plein Champagne που έρρεε άφθονη στην boutique, έδωσαν το σύνθημα για μια μεγάλη γιορτή της μόδας που κορυφώθηκε αμέσως μετά στο Island Club Restaurant. Στο μεγάλο πάρτυ που δόθηκε προς τιμήν του Philipp Plein, και το οποίο διήρκεσε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, ο ίδιος ο δημιουργός εκτελώντας χρέη οικοδεσπότη, και με τον Michael Prado στα deck, απέδειξε για μία ακόμα φορά γιατί τα after-show πάρτυ του γίνονται talk of the town στις Εβδομάδες Μόδας.

Σε περίοπτη θέση στην είσοδο της boutique, το bejeweled skull, τo χαρακτηριστικό πλέον σύμβολο του Philipp Plein, καλωσόριζε τους προσκεκλημένους στο εσωτερικό, σε ένα χώρο όπου το μοντέρνο minimal design συναντά τη disco αισθητική και το baroque 'n' roll ύφος του δημιουργού. Το μαύρο χρώμα και οι σκούρες αποχρώσεις κυριαρχούν στα interiors, οι γυαλιστερές επιφάνειες «κοντράρονται» δημιουργικά με τα ματ τελειώματα, ενώ η επένδυση από καθρέφτες –σε προθήκες και τοίχους- δημιουργεί ένα μοναδικό εφέ αντανακλάσεων, ένα αέναο παιχνίδι του φωτός με τη σκιά, που ενισχύεται από το lighting design. Οι πολυέλαιοι από κρύσταλλο Murano μαρτυρούν τις μπαρόκ επιρροές του δημιουργού και αποτελούν μια χαρακτηριστική προσθήκη της flamboyant αισθητικής του Γερμανού σχεδιαστή στο χώρο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως interior designer και έγινε ευρέως γνωστός στη μόδα με τα bejeweled skull T-shirts αλλά και για το street couture ύφος των συλλογών του.

Προκλητικές, ευφάνταστες και πάντα πολυτελείς, οι ανδρικές, γυναικείες και παιδικές συλλογές Philipp Plein συνδυάζουν το street style με τις επίσημες εμφανίσεις και αποτελούν μια ωδή στους παθιασμένους με τη ζωή ανθρώπους που κάνουν πραγματικότητα τις εσωτερικές τους επιθυμίες, ζώντας στο έπακρο την κάθε τους μέρα.

Από τη Madonna έως την Paris Hilton, τον 50Cent, τη Rita Ora, την Grace Jones, τον Snoop Dog και τη Nicki Minaj, ο Philipp Plein έχει συνδεθεί με τα A-list ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, αντλώντας έμπνευση από τα πιο mainstream μέχρι τα πιο avant-guarde μουσικά ρεύματα, ενώ πλέον αποτελεί τη Νο1 επιλογή στο dress code του young & beautiful crowd που έχει αναδείξει την R'n'B ως την απόλυτη μουσική σκηνή της εποχής. Για τον κόσμο της μόδας ωστόσο, ο Philipp Plein είναι ο νέος εκφραστής του luxury street style αλλά και ο σχεδιαστής που δημιουργεί το μεγαλύτερο buzz στo Μιλάνο –αλλά και πρόσφατα στη Νέα Υόρκη με το F/W 2019-2020 show του Billionaire- τόσο με τις επιδείξεις όσο και με τα after-show party του. Πρόκειται για έναν απόλυτα ανήσυχο δημιουργό που στήνει από πισίνες, γυμναστήρια, λούνα παρκ, disco club αλλά και κουζίνες εστιατορίων ως σκηνικά στα ντεφιλέ του για να περπατήσουν τα πιο hot ονόματα του παγκόσμιου modelling όπως η Bella Hadid.


Δείτε φωτογραφίες:



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ