Quantcast

http://picasion.com/

Γκαζιές και θέαμα στην πλατεία Ωρολογίου

Στον αγώνα προλόγου του 3ου «Riv3r Enduro Crossing»
Με ένα μοναδικό θέαμα ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8/6 στην πλατεία Ωρολογίου, η δεύτερη μέρα του «Riv3r Enduro Crossing 2019», που φιλοξενείται στη Βέροια, με τον αγώνα προλόγου που έκρινε τη σειρά εκκίνησης στον αγώνα της Κυριακής. Όλη την εβδομάδα η πλατεία Ωρολογίου είχε μετατραπεί σε εργοτάξιο, με τους διοργανωτές να τη μεταμορφώνουν σε πίστα enduro, στήνοντας ειδικές ξύλινες κατασκευές, λάστιχα, ξύλα, κάδους και ράμπες, που θα λειτουργούσαν ως τεχνητά εμπόδια για τους αναβάτες. 
Οι 70 αναβάτες που συμμετέχουν φέτος στη διοργάνωση, πήραν τη θέση τους στο σημείο εκκίνησης και αφού πέρασαν -μετά βίας οι περισσότεροι και προσφέροντας πολύ θέαμα- τα εμπόδια, συνέχισαν σε μια διαδρομή πίσω από το κτίριο των παλιών Δικαστηρίων, στα λιθόστρωτα καλντερίμια της Μπαρμπούτας και την παλιά στοά της Εβραϊκής συνοικίας και επανέλαβαν την πίστα στην πλατεία Ωρολογίου. Η οποία αποδείχθηκε αρκετά ζόρικη, με τους περισσότερους αναβάτες να κολλάνε σε αρκετά σημεία και να καταλήγουν να παίρνουν τη μηχανή στα χέρια.
Το θέαμα ωστόσο ήταν σπάνιο και μοναδικό και ο κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία το απόλαυσε, συμμετέχοντας με χειροκροτήματα και επευφημίες σε όσους έβγαλαν την πίστα... όρθιοι! Η εκκίνηση του αγώνα είναι την Κυριακή το πρωί στις 10:30, ενώ στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και η λήξη του αγώνα. Δείτε φωτογραφίες:















































5 σχόλια:

  1. Η πρώτη φορά που χάρηκε ο κόσμος στην πλατεία ωρολογίου.Οχι την πλατεία.Στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα σοβαρέψου, καλξ και η όλη εκδήλωση για τις μηχανές αλλά υπάρχουν εκδηλώσεις με πολύ περισσότερο κόσμο στην πλατεία. Δες την τελευταία εκδήλωση με την μπάντα του Ναυτικού ή τις διάφορες συναυλίες Παπακωνσταντίνου κλπ. Επομένως όχι υπερβολές. Ας αρκεστούμς στο καί του χρόνου με πιο πολλές μηχανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακαλώ.Η τρίτη φορά που χάρηκε ο κόσμος στην πλατεία ωρολογίου.Οχι την πλατεια .Στην πλατεία.

      Διαγραφή
    2. Σωστός, έχεις θάρρος και το αίσθημα της αλήθειας θα προοδεύσεις. και δεν κάνω πλάκα.

      Διαγραφή
  3. Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΊΗΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ