Quantcast

http://picasion.com/

Έρχονται Κινέζοι για συμφωνίες με την οικογένεια Καρυπίδη

Την προσεχή Τρίτη (25/6) θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο συνέδριο με τίτλο «One Belt, One Road: Chinese AI landing in Greece». Σε αυτό θα κάνουν παρουσιάσεις ο Dr Alex Zhang, επικεφαλής του AI Brain Science Institute της Σαγκάης και ο Dr. Kun Tang, Πρόεδρος της Κινεζικής Ακαδημίας Βιολογικών
Επιστημών, οι οποίοι έχουν διακριθεί για το ερευνητικό τους έργο στους τομείς του human machine, hybrid intelligence και του brain inspired artificial intelligence. Μεγάλη σημασία έχει, επίσης, για τη χώρα μας η παρουσίαση του ιδρυτή και CEO της μεγαλύτερης εταιρείας ανάπτυξης ΑΙ εφαρμογών παγκοσμίως, DeepBlue Technology, κ. Anderson Chen Haibo, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί επιτυχημένες πρακτικές ανάπτυξης τεχνολογιών ΑΙ και να μας δείξει πώς η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε σημαντικό ευρωπαϊκό πόλο καινοτομίας στον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις μεταφορές και τις έξυπνες αστικές εφαρμογές.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα ανακοινωθεί η συνεργασία της DeepBlue Technology με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία ενός νέου AI Innovation HUB, που θα αναδείξει την Ελλάδα σε διεθνή πόλο έρευνας και ανάπτυξης ΑΙ εφαρμογών.

Η πρωτοβουλία του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Hellenic Trade Council (HETCO) «One Belt, One Road: Chinese AI landing in Greece» φιλοδοξεί να επεκτείνει το νέο «Δρόμο του Μεταξιού» στον τομέα της καινοτομίας.

Hellenic Trade Council, Ειρήνη Καρυπίδου και AMANI SWISS

Στην Hellenic Trade Council είναι εκπρόσωπος η Ειρήνη Καρυπίδου, αδελφή του Θόδωρου Καρυπίδη, η οποία προφανώς και θα είναι παρούσα στη συνέδριο. Κάτι που θα συμβεί και με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την παρουσία των εκπροσώπων της κινέζικης εταιρείας θα υπογράφουν συμφωνίες, μεταξύ άλλων και με τη νέα εταιρεία που έχει τις μετοχές της ΠΑΕ, την AMANI SWISS, συμφερόντων της οικογένειας Καρυπίδη.

Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στο πλαίσιο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Καρυπίδη και της αδερφής του στην Κίνα. Μάλιστα λέγεται πως ανοίγει ο κύκλος εργασιών στην ασιατική χώρα και προσεχώς αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες συμφωνίες.

Ποια είναι η DeepBlue Technology

Η DeepBlue Technology ιδρύθηκε το 2014 στη Σαγκάη και αποτελεί τη Νο1 αναπτυσσόμενη εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα των ΑΙ τεχνολογιών.

Ηγείται σε διεθνές επίπεδο της έρευνας και ανάπτυξης ΑΙ εφαρμογών και έχει πετύχει την ευρεία είσοδό της στην παγκόσμια αγορά νέων τεχνολογιών, όπως Deep Learning, Machine Vision, Self-Driving, Biometrics, Data Mining, Handwriting Recognition Technology, intelligent Robots, AI chips, intelligent retail, intelligent city, intelligent security, intelligent education. Δραστηριοποιείται συνολικά σε 17 χώρες ανά τον κόσμο και διαθέτει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ.

6 σχόλια:

  1. ΤΕΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή οι Κινέζοι δεν είναι Έλληνες. Δεν τρώνε εύκολα το "χόρτο" ούτε το "τυρί". Όποιος ασχοληθεί μαζί τους θα πρέπει τουλάχιστον να είναι σοβαρός. Απλά να είμαστε επαγγελματίες για να γίνουν εμπορικές συναλλαγές σε μάκρος.
    (χωρίς να υπονοώ κάτι για οποιονδήποτε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μια ζωή και στον παραδεισο πάλι Άρης θα ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά είναι μεγάλος παπατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα θα μαδάνε και κινέζους.. επεκτείνονται οι δουλειές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο πιο πολύ προχωράς τόσο πιο αγαπητός γίνεται στον λαό του Άρη μας.ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ