Επίσκεψη ενημέρωσης σε Μακροχώρι - Αλεξάνδρεια - Τριπόταμο - Νάουσα από τον Υπ. Βουλευτή Φώτη Κουτσουπιά

Το Μακροχώρι, όπου υπηρέτησε επί μια πενταετία ως δάσκαλος, επισκέφτηκε την Παρασκευή 28/6/2019 ο Φώτης Κουτσουπιάς, αυτήν τη φορά με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Μαζί με στενούς συγγενείς και συνεργάτες, το Νίκο Κουτσουπιά, τη Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, τη
Σταυρούλα Γκαδάκη, τον Κωνσταντίνο Χρυσικόπουλο και τον Ανδρέα Ανδρεάδη, αλλά και με τα τοπικά στελέχη Παναγιώτη Σερδαρίδη και Μάκη Τσιρανίδη, ανανέωσε τις σχέσεις του με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι θυμούνται με αγάπη τη διδασκαλική του θητεία στο 2ο Δ. Σ. Μακροχωρίου, και σημείωσε τα προβλήματά τους. Στη συνέχεια ο Φώτης Κουτσουπιάς περπάτησε στη λαϊκή αγορά του χωριού, όπου συνομίλησε με τους παραγωγούς, πολλούς από τους οποίους ήδη γνώριζε. 

Ακολούθως πήγε στην Αλεξάνδρεια, όπου συνάντησε το δήμαρχο κ. Γκυρίνη και κατοίκους της πόλης, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που δημιούργησε η κρίση και η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα. Το ίδιο βράδυ έδωσε το παρόν και στο πανηγύρι Τριποτάμου που το διοργάνωσε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος.

Στη συνέχεια το Σάββατο 29/6/2019 ο υποψήφιος βουλευτής περπάτησε στους δρόμους της γενέτειράς του Νάουσας. Οι Ναουσαίοι, οι οποίοι όπως είναι φυσικό, βλέπουν στο πρόσωπό του τον δικό τους άνθρωπο, δεν έκρυψαν τα φιλικά τους αισθήματα. Παράλληλα, άδραξαν την ευκαιρία να μεταφέρουν τα προβλήματα της πόλης τους, τα οποία ξεκινούν και καταλήγουν στην έλλειψη απασχόλησης, δηλαδή στα υψηλά επίπεδα ανεργίας. Το απόγευμα ο κ. Φώτης Κουτσουπιάς έδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του μαζί με το επιτελείο του στον φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Νάουσας για τον Γρηγόρη Τρούπκο.

#me_ton_foti


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ