Πλούσια η προεκλογική ατζέντα του Σαββάτου για τη Νίκη Καρατζιούλα

Σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, στον αγώνα για τον Γρηγόρη Τρούπκο, στα ΚΕ' Παύλεια
Πλούσια η προεκλογική ατζέντα του Σαββάτου για την υποψήφια βουλευτή Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα, που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις συναντήσεις με φορείς, τις
επισκέψεις σε συνεταιρισμούς, τις περιοδείες και τις επαφές της με τους πολίτες της Ημαθίας. Το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκε τους αγροτικούς συνεταιρισμούς «Νέο Αλιάκμονα», «Μέση» και ΑΛ.Μ.ΜΕ, το απόγευμα έδωσε το παρών στον αγώνα Παλαιμάχων στη Νάουσα που διοργανώθηκε για την ενίσχυση της προσπάθειας αποκατάστασης της υγείας του πρώην ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Τρούπκου, ενώ λίγο αργότερα, παραβρέθηκε στις λατρευτικές εκδηλώσεις της Μητρόπολης στη Βέροια, για τη λήξη των ΚΕ' Παυλείων. Αναλυτικά οι επισκέψεις της Νίκης Καρατζιούλα:


Επίσκεψη σε «Νέο Αλιάκμονα», «Μέση» και ΑΛ.Μ.ΜΕ
Τον «Νέο Αλιάκμονα» τη «Μέση» και την ΑΛ.Μ.ΜΕ επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ, Νίκη Καρατζιούλα, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από τα στελέχη των αγροτικών συνεταιρισμών. «Στις 7 Ιουλίου η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει τέλος στην εποχή της υπερφορολόγησης αγροτών και συνεταιρισμών. Με το νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς η φορολογία μειώνεται στο 10% για τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα. Μειώνεται ο εισαγωγικός φορολογικός συντελεστής για τους αγρότες από το 22% στο 9%, για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ,ενώ αντίστοιχα ο φόρος των αγροτικών επιχειρήσεων από το 28% στο 20% και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%.», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής, μετά τις συναντήσεις της.

Στον αγώνα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Νάουσας και Βέροιας, για την αποκατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Τρούπκου
Στον αγώνα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Νάουσας και της Βέροιας, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου, με τα έσοδα του να πηγαίνουν στην αποκατάσταση της υγείας του συναδέλφου τους Γρηγόρη Τρούπκου, παρέστη η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας, με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα. «Βρέθηκα σε αυτό τον αγώνα ζωής για τον Γρηγόρη Τρούπκο, μαζί με τους παλιούς του συμπαίκτες και χιλιάδες φιλάθλους της Ημαθίας, που είτε με την φυσική τους παρουσία στο γήπεδο, είτε με την αγορά ενός εισιτηρίου, βοήθησαν στο να επιστρέψει σύντομα ο Γρηγόρης σύντομα υγιής στο σπίτι του. Καλή ανάρρωση!» δήλωσε η Νίκη Καρατζιούλα.


Στον λαμπρό, διορθόδοξο, εσπερινό της λήξης των 25ων Παυλείων
Στον λαμπρό, διορθόδοξο, εσπερινό της λήξης των 25ων Παυλείων και την λιτανεία προς το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία, Νίκη Καρατζιούλα, η οποία τονίζει σε δήλωση της: «Η Ημαθία τιμά τον Άγιο Απόστολο Παύλο, τον ιδρυτή της τοπικής εκκλησίας. Λάμπρος εορτασμός ο διορθόδοξος εσπερινός στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια, στο πλαίσιο των 25ων Παυλείων, με την συμμετοχή εκπροσώπων των Ορθοδόξων Πατριαρχείων και Εκκλησιών από ολόκληρη την Οικουμένη. Πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη μας κ. Παντελήμονος. Του εύχομαι υγεία και δύναμη».

Από την επίσκεψη σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς

Από την επίσκεψη σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς

Από την επίσκεψη σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς

Από την επίσκεψη σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς

Από την επίσκεψη σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς
Από την παρουσία της στον αγώνα Παλαιμάχων

Από την παρουσία της στη λήξη των ΚΕ' Παυλείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ