Quantcast

http://picasion.com/

Πλημμύρισε την Ελιά ο Σωκράτης Μάλαμας

Συνεχίζουμε απόψε με Αρβανιτάκη και Κότσιρα στην πλατεία Ωρολογίου 
Δεν έλειψε κανείς... Η Βέροια ήταν η πρώτη στάση της πολυαναμενόμενης καλοκαιρινής περιοδείας του Σωκράτη Μάλαμα, του μεγαλύτερου μουσικού event του φετινού καλοκαιριού. Και όχι άδικα. Ακούραστος και
γνήσιος, διηγήθηκε τις όμορφες μουσικές ιστορίες που τον συνοδεύουν εδώ και χρόνια αλλά και τα νέα του τραγούδια. Τα έδωσε όλα για 3,5 ώρες, αφού μας καληνύχτισε λίγο πριν τη 01:20!
Η πλατεία Ελιάς άρχισε να γεμίζει από νωρίς, το ίδιο και όλα τα πεζούλια, παγκάκια πέριξ της Ελιάς αλλά και τα καταστήματα, που έκλεισαν τις μουσικές τους και άφησαν το Σωκράτη να παίζει. Μαζί του στη σκηνή η Ιουλία Καραπατάκη που τον συνοδεύει δύο τελευταία χρόνια αλλά και κάτω από τη σκηνή, οι εκατοντάδες φίλοι του, πιστοί του φίλοι, που τραγουδούσαν μαζί μου και τις 3,5 ώρες! Φίλοι όλων των ηλικιών από όλη την Ημαθία αλλά και από κοντινές πόλεις που ταξίδεψαν μέχρι τη Βέροια για να τον απολαύσουν, εκμεταλλευόμενοι και την ελεύθερη είσοδο της συναυλίας, καθώς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βέροια Εύηχη Πόλη που διοργανώνει για 11η χρονιά η ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας και όπως όλες οι εκδηλώσεις της, ήταν ελεύθερη για το κοινό! 

Η Εύηχη Πόλη συνεχίζεται το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Βέροιας, στις 11:30 με 100 ποντιακά νταούλια να παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης για να τιμήσουν την 100ή επέτειο της Γενοκτονίας αλλά και στις 12:00, η ρεμπέτικη κομπανία ΠΛΗΡΗ ΝΤΑΞΕΙ θα παίξει στον πεζόδρομο της Τσούπελη. Και φυσικά το βράδυ στις 21:00, η άλλη μεγάλη συναυλία του Φεστιβάλ, η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Γιάννη Κότσιρα στην πλατεία Ωρολογίου. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 























4 σχόλια:

  1. Ξαφνικά, κουλτουριαρηδες οι Βεροιωτες. Τα σκουπίδια μετά; Κουλτούρα κι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Μάλαμας είναι κουλτουρα,εγώ είμαι ο εκπαιδευτής του πιλότου που προσγείωσε το πρώτο επανδρωμένο όχημα στην σελήνη.
    p.s.και μου ζητήθηκε από την NASA να συμμετάσχω στην ομάδα που θα προσγειώσει το δεύτερο επανδρωμένο όχημα στην σελήνη το 2030.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μαλαμας φιλαράκι είναι ο Μαλαμας που τον ξέρω και εγώ και εσύ και όλη σχεδόν η υπόλοιπη Ελλάδα.Εχει επηρεάσει πάρα πολύ κόσμο με τα τραγούδια του και έχει ένα πιστό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε συναυλία. Εσύ πάλι είσαι ένας άσχετος που κάθεσαι και τον κρίνεις χωρίς να έχεις καταφέρει τίποτα από όλα όσα έχει καταφερει αυτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειπε ο φανατικος θαυμαστης το Σφακιανακη κτης Παολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ