Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προς εξόφληση εργαζόμενοι και τευτλοπαραγωγοί της ΕΒΖ

Στην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης αλλά και στην εξόφληση των τευτλοπαραγωγών θα προχωρήσει ίσως και αύριο η εταιρεία. Τους μισθούς της περιόδου Δεκεμβρίου 2018 - Μαΐου 2019, ύψους άνω των 2 εκατ. ευρώ θα λάβουν πιθανώς
και αύριο οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, αναμένεται να εξοφληθεί και το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ στους τευτλοπαραγωγούς για την παραγωγή, που παρέδωσαν το 2017 και 2018. 

Να σημειωθεί πως ενώ μπήκε στο λογαριασμό της ΕΒΖ το ποσό που εγκρίθηκε ως επιχορήγηση μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αυτό δεν γινόταν να εκταμιευθεί αφού απαιτείται η προσκόμιση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας. Κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης έκαναν γνωστό ότι έχει ήδη επιλυθεί το πρόβλημα ενώ στο τελικό στάδιο είναι και η διαπραγμάτευση για την φορολογική ενημερότητα. Ως εκ τούτου τευτλοπαραγωγοί που βρέθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη τηρούν στάση αναμονής πριν προβούν σε κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ