Quantcast

http://picasion.com/

Η πρώτη «ξανθιά» Βεροιώτικη μπύρα είναι γεγονός - Απόλαυσε ένα κιβώτιο δωρεάν!

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα κιβώτιο!
Οι Βεροιώτες ζυθοποιοί «dreamer brewing» επιστρέφουν δυναμικά με μία νέα ετικέτα! Η «CRAFTY LAGER» είναι η πρώτη «ξανθιά» Βεροιώτικη μπύρα. Πρόκειται για μια δροσερή και ανάλαφρη μπύρα, ιδανική για τις ζεστές μέρες του

καλοκαιριού. Ξανθιά, και ανάλαφρη η νέα μπύρα από τους dreamer brewing, με 4.7% αλκοόλ. Απαστερίωτη και αφιλτράριστη, η «CRAFTY LAGER» είναι μπύρα μικρής παραγωγής, που συντηρείται και μοιράζεται πάντα παγωμένη και ολόφρεσκη. Λεμονάτη γεύση με πικάντικες νότες και μακρά επίγευση που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μια ξανθιά πονηρή, που θα σας συναρπάσει! 

Η «CRAFTY LAGER» σας υπόσχεται ένα ακόμα ταξίδι στη γεύση. Γιορτάζουμε λοιπόν και μαζί με μας θέλουμε να γιορτάσετε κι εσείς συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μας και δυο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από ένα κιβώτιο ολόφρεσκια «CRAFTY LAGER».

Απλά κάντε:

➡️ like στο post

➡️ like στη σελίδα Dreamer Brewing


Η κλήρωση θα γίνει στις 30 Ιουνίου από τον «Βεροιώτη»!




2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ