Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελικά αποτελέσματα Β' Γύρου των δημοτικών εκλογών Δήμου Βέροιας

Τελικό αποτέλεσμα
133 από 133 εκλογικά τμήματα
Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στο σύνολο των 133 εκλογικών τμημάτων για τον Β' γύρο των Δημοτικών εκλογών του Δήμου Βέροιας. Τα τελικά αποτελέσματα ανέδειξαν μεγάλο νικητή τον Κώστα Βοργιαζίδη που επανεκλέγεται
στη θέση του Δημάρχου Βέροιας με 14.627 ψηφοδέλτια και ποσοστό 59,24%. Η Γεωργία Μπατσαρά συγκέντρωσε 10.066 ψηφοδέλτια και ποσοστό 40,76%.

ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ: 59,24% (14.627 ψηφ.)

ΜΠΑΤΣΑΡΑ: 40,76% (10.066 ψηφ.)


Δείτε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών της Βέροιας, κάνοντας κλικ {ΕΔΩ} 


Δείτε τους σταυρούς προτίμησης που έλαβαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας, κάνοντας κλικ {ΕΔΩ}  

Δείτε ποιοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας σε κάθε συνδυασμό, κάνοντας κλικ {ΕΔΩ}



11 σχόλια:

  1. Τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν αυτοί που μιλούσαν για "παράδοση στην ανατροπή" τη δεύτερη Κυριακή. Ήταν ευσεβείς πόθοι. Η Βέροια και όλος ο Δήμος είναι προοδευτικός, όποιος δεν το έχει χωνέψει κακό του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κατάφερε ο άνεργος πολιτικός μηχανικός του βαθέος πασόκ πάλι. Θα δικαιούται και σύνταξη δημάρχου τώρα. Αλλά τον βοήθησε τρελλά κι η νδ. Αν δεν κατέβαζε κομματικά την... συμπαθέστατη (ο νοών νοείτω) Μπατσαρά και στήριζε ατύπως Παυλίδη ή Παπαγιάννη, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο ανίδεος και εμπαθείς είσαι αλήθεια ; 1. δεν είναι πολιτικός μηχανικός, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. 2. Δεν είναι άνεργος έχει ιδιωτικό γραφείο με υπάλληλο μέσα και εργάζεται κανονικά. 3. δεν έχεις ιδέα από πολιτική όταν μιλάς για στήριξη από τη ΝΔ σε Παυλίδη ή Παπαγιάννη.
      Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ . ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ

      Διαγραφή
  3. Τι σημαίνει προοδευτικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗ ΓΙΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟ. ΤΑ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ" ΙΣΧΥΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βλέπεις που δεν ξέρεις ; Σημαίνει Ζαμπούνης, Βλαζάκη,ς Χασιώτης, Ουσουλτζόγλου, Βοργιαζίδης και η παράδοση συνεχίζεται.
    Ευτυχώς όλες οι κεντροαριστερές παρατάξεις της πόλη τόσα χρόνια τελικά κάνουν το σωστό. Να τα λέμε αυτά και για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, στήριξε την κρίσιμη στιγμή και αυτό είναι στα θετικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το χασιωτη γιατι τον ξεχνας;;;;;; εδω και χρονια εχουν τελειωσει ( πρωτα στην ευρωπη) και μετα και στη χωρα μας τα προοδευτικος και σοσιαλισμος κτλ. ολα εχουν γινει... ΕΥΡΩ!!!

      Διαγραφή
    2. Νομίζεις ή σε βολεύει να είναι έτσι.

      Διαγραφή
  6. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ