Quantcast

http://picasion.com/

Δήλωση υποψηφιότητας του Τάσου Μπαρτζώκα

Πάμε μαζί για την τελική μάχη!
Μάχη για τις ιδέες μας, μάχη για όλα αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε κι ονειρευόμαστε! Για μια καλύτερη, ελεύθερη, σύγχρονη και ασφαλή Ελλάδα! Στόχος να πάμε την Ημαθία ψηλά! Με ενότητα, τόλμη και επιμονή! Στον αγώνα αυτό, για το νέο που έρχεται, σε θέλω μαζί μου! Αυτόν τον αγώνα θα τον κάνουμε μαζί! Και θα τον κερδίσουμε μαζί!

Τάσος Μπαρτζώκας
Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας – Νέα Δημοκρατία

6 σχόλια:

  1. Τάσο γερά φίλε είμαστε μαζί σου!!! Νέοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν εσένα είναι που θα κάνουν την διαφορά στην πολιτική και ίσως η Ημαθία να δει μια άσπρη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέος, καλλιεργημένος, άφθαρτος , σοβαρός, κοντα στη νεολαία!!!!
    Εισαι ο καλύτερος!!! Ειμαςτε μαζι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά στην Νέα Δημοκρατία έχουν επίπεδο,η υποψηφιότητα του Τάσου Μπαρτζώκα είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα.Νέος,επιστήμονας,οικογενειάρχης,σοβαρός,χωρίς υπερβολές.Ένας άνθρωπος που ζει ανάμεσα μας και είναι ένας από εμάς.Με έντονη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι θα είναι η ευχάριστη έκπληξη αυτών των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι να μείνει ο ιδιος και μετά τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ