Quantcast

http://picasion.com/

Εγκρίθηκε η είσοδος των Εκπαιδευτικών στα Στρατιωτικά Πρατήρια

Δικαίωμα να κάνουν αγορές στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας έχουν πλέον όλοι οι εκπαιδευτικοί μετά την απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας, ικανοποιώντας το αίτημα των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΟΕ, «Με την απόφαση Φ.400/120/14840/1-3-2019 του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (μετά την θετική ανταπόκριση του αναπλ. Υπουργού Εθν. Άμυνας κ. Παν. Ρήγα), ικανοποιήθηκε το αίτημα των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών για είσοδο των εκπαιδευτικών στα πρατήρια του στρατού και στο Πρατήριο του Ναυτικού σε όλη την Ελλάδα.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έπειτα από επικοινωνία του με τις αρμόδιες υπηρεσίες και προκειμένου να αποφευχθούν γραφειοκρατικές διαδικασίες που για να γίνουν ολοκληρωμένα και να έχουν ουσιαστικό νόημα, απαιτούν χρόνο, σας ενημερώνει ότι οι εκπαιδευτικοί μέλη της Δ.Ο.Ε. μπορούν να εισέρχονται στα πρατήρια με την επίδειξη της Ταυτότητας Εκπαιδευτικού της Δ.Ο.Ε. ή, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι κάτοχοί της, με μια βεβαίωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (του οποίου είναι μέλη) με την οποία θα βεβαιώνεται ότι αποτελούν οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του. Θα πρέπει επίσης να έχουν μαζί τους, ώστε να την επιδεικνύουν αν τους ζητηθεί, την αστυνομική τους ταυτότητα.

Για να δείτε τα πρατήρια και το ωράριο λειτουργίας παρακαλώ πατήστε εδώ: 

7 σχόλια:

  1. Να πάνε στα κοινωνικά παντοπωλεία, που ξαφνικά αγάπησαν τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίπιδες μια ζωή δάσκαλοι και καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ Η ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λυπάμαι και ντρέπομαι ειλικρινά. Αντι να επιτρέψουν την εισοδο σε ευπαθείς ομάδες .... ανέργους, ανασφάλιστους, νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς ... στους δασκάλους? Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει. Ντροπή και στους ίδιους που το δέχονται και καταδέχονται να πάνε να ψωνίσουν. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χουβαρταδες απανταχού της γης ενωθείτε!! Όλοι οι σπάταλοι και δισκιλιοι δάσκαλοι και καθηγητές τα αιώνια καρκινοματα μαζί με τους μπάτσους και τους καραβαναδες της ελληνικής κοινωνίας!!! Ξέρετε ρε παλικάρια με τη όρεξη όλοι αυτοί τρώνε τα λεφτά;;;; Όπως τρώμε εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες τα σκατα!! Με τόσο όρεξη τρώνε το χρήμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε και καμιά απόδειξη όχι όλα στη τσέπη

      Διαγραφή
    2. Εδώ και 3 χρόνια περίπου,παρέχεται στους εκπαιδευτικους και η δυνατότητα σίτισης τους στις λέσχες αξιωματικών,είτε να παίρνουν το φαγητό σε πακέτο,τόσο για αυτούς,όσο και για την οικογένεια τους.
      Μεσημεριανό-βραδυνο,σε συμβολικές καθαρά τιμές.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ