Quantcast

http://picasion.com/

Βεσυρόπουλος: «Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τις 120 δόσεις δίνει διέξοδο σε όσους έχουν οφειλές και απειλούνται με κατασχέσεις»

Στην αναγκαιότητα μιας γενναίας ρύθμισης για όσους έχουν οφειλές προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία αναφέρθηκε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος. Μιλώντας σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Ημαθίας, ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι, η ρύθμιση για τις 120 δόσεις που έφερε η κυβέρνηση Τσίπρα στο λυκόφως της θητείας της, είναι αποσπασματική και για λίγους, αφού συνδέεται με αυστηρά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τις 120 δόσεις που περιλαμβάνει:

-Την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων όλων όσων έχουν οφειλές μέχρι 20.000 ευρώ, χωρίς καμία προϋπόθεση.

-Ειδική ρύθμιση για οφειλές έως 3.000 ευρώ, που αφορούν πάνω από 3 εκατομμύρια οφειλέτες. Οι οφειλές αυτές θα χωριστούν σε δύο τμήματα, το ένα εξ’ αυτών θα παγώσει και θα αντιμετωπιστεί όταν αποπληρωθεί και η τελευταία ρυθμισμένη δόση.

-Η ρύθμιση των 120 δόσεων θα ισχύει και για τις επιχειρήσεις.

-Ελάχιστη καταβολή στα 20 ευρώ το μήνα.

Ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε ότι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας συνιστά επιστροφή στην κανονικότητα και δίνει διέξοδο σε 1.100.000 πολίτες που απειλούνται, ανά πάσα στιγμή, με κατασχέσεις λόγω των οφειλών που έχουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ