Quantcast

http://picasion.com/

Με τον Διευθυντή της Αστυνομίας και το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η. συναντήθηκε η Καρασαρλίδου

Για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, στην επάρκεια του προσωπικού, στην αξιοκρατική αξιολόγηση θέσεων ευθύνης, στο στόλο των οχημάτων αλλά και στα πολλά καθημερινά περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί του νομού μας,
συζήτησε η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου με τον διευθυντή κ. Χρήστο Σιμούλη. Η κα Καρασαρλίδου τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης με έμψυχο υλικό και ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από την πλευρά της κυβέρνησης η διαδικασία ένταξης στο ΕΣΠΑ της ανανέωσης του στόλου με έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Απόστολο Μούρτη και μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, με τους οποίους συζήτησε για την επιστροφή των αναδρομικών από την κυβέρνηση, κάτι που αποτέλεσε μια δικαίωση για τους αστυνομικούς, οι οποίοι, παράλληλα, ευχαρίστησαν την κα Καρασαρλίδου για τον αγώνα της ώστε να μην κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας, αλλά και για την συνεχή συμπαράστασή της κάθε φορά που της ζητήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ