Quantcast

http://picasion.com/

Αρβανιτάκη - Κότσιρας: Μια εξαιρετική βραδιά που η Βέροια θα θυμάται για χρόνια...

Ίσως η καλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και που η Βέροια είχε την ευκαιρία να την απολαύσει με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Εύηχη Πόλη». Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας, δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, ο καθένας με την προσωπική του
ιστορία, ενώθηκαν μετά από πολλά χρόνια στη σκηνή, ετοιμάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες. Ένα πρόγραμμα που μοιράστηκαν από την αρχή μέχρι το τέλος, έχοντας όλους εμάς κάτω από τη σκηνή να τραγουδάμε μαζί τους. Και μας αποζημίωσαν όλους και με το παραπάνω.

Μια εξαιρετική βραδιά που η Βέροια θα θυμάται για χρόνια και θα αποτελεί πάντα μέτρο... σύγκρισης. Μια βραδιά που παρακολούθησαν εκατοντάδες κόσμου μέσα από την πλατεία Ωρολογίου και γύρω από αυτήν, όπου υπήρχαν πεζούλια, παγκάκια, μαγαζιά αλλά και τυχερά μπαλκόνια με θέα. Αν υπήρχε ακόμα μια πλατεία Ωρολογίου, θα γέμιζε και αυτή! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



















































  

11 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ...ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν πρόκειται εννοείται να στο ανακοινώσουν, πέρυσι το μαλλί για μια τέτοια βραδιά πήγαινε στα 13.000 ευρώ. Σε καιρούς κρίσης...

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον δημο. Επιτέλους γίνονται διάφορα δρώμενα κ φυσικά εντελώς δωρεάν για ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι και δωρεάν... Σύμφωνα με τη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" η εταιρεία παραγωγής του Μάλαμα πήρε 15.500 ευρώ και η εταιρεία παραγωγής της Αρβανιτάκη και Κότσιρα 21.824 ευρώ. Τώρα κάτι έξοδα διαμονής, μετακίνησης, διατροφής, ηχητικών εγκαταστάσεων και φύλαξης του χώρου από εταιρεία security δεν στα υπολογίζω... Είναι όλα αναρτημένα στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι και εντελώς δωρεάν! Έχετε αναρωτηθεί σαν δημότες τι πληρώνουμε στο δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΤΑ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμος δίνει σε φτωχές οικογένειες πολλά χρόνια τώρα και τρόφιμα και ρούχα και φάρμακα και γιατρούς. ευτυχώς.
      Χρειάζονται όμως και θεάματα δωρεάν. ευτυχώς. Το θέμα είναι να τα συνδυάζει ο κάθε Δήμος και εδώ μάλλον τα συνδυάζουν καλά.

      Διαγραφή
  6. Μπράβο στο στο Δήμο,στην Δημοτική επιχείρηση και στους διοργανωτές.Να περνει ζωή η η πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν έπαιρνα τους μισθούς των διοργανωτών όχι την Αρβανιτάκη την Μαντόνα θα έφερνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσένα αγόρι μου (για να θες τη Μαντόνα!!!!) και τη Μαντόνα να σου έφερναν θα την "έβλεπες" μόνος σου και δεν θα άφηνες σε κανένα. Μη μας λες θεωρίες τώρα.

      Διαγραφή
  8. ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΕ ΘΕΛΩ SIN BOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ