Quantcast

http://picasion.com/

Απονομή τίτλων στους σπουδαστές του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών

Το Σάββατο στις 22 Ιουνίου 2019, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Συνεδριάσεων του Δ. Σ. Δήμου Βέροιας, με την παρουσία εκπροσώπου της Ι.Μ.Β.Ν.Κ., πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης και η Απονομή Τίτλων του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 για τους σπουδαστές του Κοινωνικού Πανεπιστημίου
Ενεργών Πολιτών Βέροιας. Στην τελετή λήξης, το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κ. Γεώργιο Σοφιανίδη, για την ουσιαστική υποστήριξη του στις Δράσεις και στα Επιμορφωτικά Προγράμματα του Κ.Π.Ε.Π. Επίσης εκτός από τις απονομές, τιμητικός έπαινος επιμέλειας δόθηκε στις σπουδάστριες:

Αβδαρμάνη Ασημίνα
Γκαμπράνη Αικατερίνη
Μακρυκώστα Μαργαρίτα
Μουστάκα Γραμματική
Ραφαηλίδου Σοφία
Τάτσιου Αθανασία
Τσαγκαλίδου Δέσποινα

Η επικεφαλής του Κ. Π. Ε. Π., κ. Σοφία Χατζηνικολάου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Βοργιαζίδη, που αγκάλιασε τη δομή του Κ. Π. Ε. Π , που με την υποστήριξή του δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο ενεργό πολίτη της περιοχής του Ν. Ημαθίας πέρα από ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματική ενασχόληση, να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης και δράσης του αλλά και τα πνευματικά του ενδιαφέροντα. Την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά στον Δήμο της Βέροιας θα λειτουργήσει εκτός από το τμήμα Ψυχολογίας και Θεραπευτικών Τεχνικών Ψυχολογίας και το τμήμα Αυτογνωσίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ