Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες των Πανελληνίων - Πού μπορείτε να τις δείτε

Τέλος θα λάβει σήμερα η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αφού στη 13:00 το μεσημέρι θα ανακοινωθούν οι καταστάσεις των αποτελεσμάτων των υποψηφίων, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι καταστάσεις που
θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τη βαθμολογία του ανά μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του. 
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.


Επίσης, από την επόμενη Πέμπτη, 4 Ιουλίου, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση»), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, και είναι αποκλειστική.

Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9 Ιουλίου και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Μάλιστα, από το υπουργείο Παιδείας προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ