Quantcast

http://picasion.com/

Η Παναγιώταρου είναι μια οπτασία με μπικίνι

Για χάρη της ας μην τέλειωνε ποτέ το καλοκαίρι. Για χάρη της ας καταργούσε η φύση τους νόμους της. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αγλάισμα. Αν μπορούσε να σταματήσει ο χρόνος στο καλοκαίρι, θα το διάλεγαν οι περισσότεροι. Για άπειρους και χιλιοειπωμένους λόγους. Ο ανδρικός πληθυσμός όμως έχει
μερικούς ακόμα. Η σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου είναι πολύ βασική εξήγηση. Κι αυτό συμβαίνει γιατί χάρη στις επιχειρηματικές της δράσεις, έχουμε την ευκαιρία να την βλέπουμε διαρκώς με μαγιό. Κυρίως το μπικίνι είναι αυτό που επιλέγει, αλλά μια τέτοια γυναίκα δεν έχει να δυσκολευτεί πολύ στην επιλογή της. Οτιδήποτε και να βάλει, είναι το κορμί της αυτό που κάνει και θα κάνει πάντα την διαφορά. Το έχουμε δει πολλές φορές και θα το δούμε άλλες πόσες, αφού βρισκόμαστε μόλις στα μέσα Ιουνίου. 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει σκοπό να διαφημίσει μέσω Instagram κάθε μαγιό από τη συλλογή της. Κι είναι εύκολο να το κάνει αφού δεν χρειάζεται άλλο μοντέλο για να το κάνει. Το δικό της κορμί συνδυάζει τα πάντα και δεν παραπέμπει σε ανορεξικά πρότυπα. Είναι ένα κορμί που αποπνέει υγεία και δεν δείχνει κάτι ανέφικτο στα κορίτσια και τις γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά. Κι αυτό είναι ένα παραπάνω στοιχείο για να κολλάνε οι άντρες μαζί της.

1 σχόλιο:

  1. Πλαστική είναι. Και δεν είναι και τόσο ωραία όσο την παρουσιάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ