Quantcast

http://picasion.com/

Βοργιαζίδης: «Δεν έφαγαν στη Βεργίνα τα παιδιά που δηλητηριάστηκαν από τα Τρίκαλα»

Με αφορμή λανθασμένη είδηση της ηλεκτρονικής ενημερωτικής ιστοσελίδας www.trikalavoice.gr που ενέπλεκε τη Βεργίνα σε κρούσμα δηλητηρίασης μαθητών από τα Τρίκαλα, ο Δήμαρχος Βέροιας απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς το συντάκτη της ανάρτησης για την αποκατάσταση της
πραγματικότητας: «Αγαπητέ κ. Αλεξίου με ανάρτησή σας στην ηλεκτρονική ενημερωτική ιστοσελίδα «www.trikalovoice.gr» με τίτλο «Στο Νοσοκομείο 4 Παιδιά με Τροφική Δηλητηρίαση» αναφέρετε ότι 15-20 μαθητές από την πόλη των Τρικάλων κατά την εκδρομή του σχολείου τους στη Βεργίνα παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης αφού είχαν φάει σε «συγκεκριμένη ταβέρνα».

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, ύστερα από απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, τα παιδιά δεν γευμάτισαν σε κάποιο από τα εστιατόρια της Βεργίνας και ότι η «συγκεκριμένη ταβέρνα» που αναφέρετε στην ανάρτησή σας βρίσκεται σε άλλη περιοχή, εκτός των ορίων του Δήμου Βέροιας, την οποία επίσης επισκέφτηκαν οι μαθητές του σχολείου την ίδια ημέρα.

Είμαι σε θέση από τη θεσμική μου ιδιότητα να γνωρίζω καλά ότι οι χώροι εστίασης και τα εστιατόρια στην περιοχή της Βεργίνας τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, αποτελώντας μια ασφαλή επιλογή για όλους τους επισκέπτες της περιοχής.

Επειδή το ζήτημα έχει λάβει πλέον πανελλαδικές διαστάσεις μέσα από την αναπαραγωγή της ανάρτησής σας σε δεκάδες άλλα μέσα ανά την Ελλάδα, με τίτλους μάλιστα που σε ορισμένες περιπτώσεις προσβάλλουν και δυσφημούν τον ιστορικότερο τόπο της Μακεδονίας και του Δήμου Βέροιας, δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις πανελλαδικώς, θα σας παρακαλούσα να προχωρήσετε σε άμεση αποκατάσταση της πραγματικότητας τόσο στο ίδιο το ηλεκτρονικό μέσο που αρθρογραφείτε όσο και προς τα μέσα που αναπαρήγαν τη λανθασμένη είδηση».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ