Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτη παρουσία της Βέροιας στο Δ.Σ. της Football League

Την πρώτη της επίσημη παρουσία σαν μέλος της Football League είχε η ομάδα της Βέροιας, στο διοικητικό συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τρίτη στα γραφεία της διοργανώτριας στην Αθήνα. Η «Βασίλισσα» αλλά και τα υπόλοιπα 11 νέα μέλη του συνεταιρισμού (Καβάλα, Τρίγλια, Ολυμπιακός Βόλου,
Κρόνος Αργυράδων, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Διαγόρας, Ιεράπετρα, Ιωνικός, Ασπρόπυργος και Αιγάλεω), τα είπαν για πρώτη φορά με τον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου. Σημειώνεται ότι από πλευράς Βέροιας, το παρών έδωσαν οι Γιώργος και Αχιλλέας Μπίκας (δείτε τις φωτογραφίες). Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:
«Την πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Football League 2019-2020, είχε σήμερα ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι αντιπρόεδροι της Διοργανώτριας κ.κ. Γιαννόπουλος και Σταμούλης. Παρούσες και οι 12 νέες ομάδες: Αιγάλεω, ΑΟ Καβάλα, ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων, Α.Σ Θεσπρωτός, Βέροια Π.Σ, ΓΑΣ Ιάλυσος, Διαγόρας Ρόδου, Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου, Ιωνικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΟ Τριγλία.

Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση όπου τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν το επικείμενο πρωτάθλημα και την εύρυθμη λειτουργία του, αποφασίστηκε και κλείστηκε σχετική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη αύριο στις 10 το πρωί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ