Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Η Βέροια απόψε επιστρέφει στα 90s!

Μπίγαλης, Μαντώ, Δάκης έτοιμοι για τη συναυλία στην Έλλης
Κυκλοφορείτε κάπου στη Βέροια και είδατε μπροστά σας τον Κώστα Μπίγαλη, τον Δάκη και τη Μαντώ; Όχι δεν ανοίξατε κάποια χρονοκάψουλα! Τα τρία από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής ποπ σκηνής των 80s
και 90s τα τελευταία χρόνια έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και πραγματοποιούν εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ξεσηκώνοντας τους ...άρηδες περνούσαν την εφηβεία τους στα 80s και 90s. Απόψε κάνουν μια στάση στη Βέροια, όπου ετοιμάζονται να μας χορέψουν στους ρυθμούς των δεκάδων ανεπανάληπτων επιτυχιών τους στον πεζόδρομο της οδού Έλλης.
Η σκηνή έχει ήδη στηθεί, φώτα, ήχος όλα έτοιμα, τα μαγαζιά της οδού Έλλης έχουν βγάλει έξω τα σταντ, ήδη οι τρεις καλλιτέχνες έχουν κάνει τις πρόβες τους και σε λίγη ώρα είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μια back to 90s βραδιά, με λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια, παιδικών, εφηβικών και φοιτητικών χρόνων. Τη συναυλία διοργανώνουν το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης & Ψυχαγωγίας (Σ.Ι.Κ.Κ.Ε.Δ.) Βέροιας και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για όποιον και από όπου θέλει να την ακούσει!


Δείτε φωτογραφίες:









1 σχόλιο:

  1. Εύγε, συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τέτοια χρειάζεται η Βέροια να αναγεννηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ