Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμος για τη νέα εποχή ο Αντώνης Τσιάρας

Στο ψηφοδέλτιο της «Προτεραιότητας στον Πολίτη» υπάρχουν πολλά ικανά και άξια στελέχη. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν διακριθεί στην τοπική κοινωνία για το ήθος και τις αρχές τους.  Ωστόσο, υπάρχει ένας υποψήφιος που έχει καταφέρει να στρέψει επάνω του όλα
τα πολιτικά βλέμματα. Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος σ' αυτήν την εκλογική μάχη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και είναι από τα φαβορί για την εκλογή του στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο γνωστός μηχανολόγος μηχανικός, μετά από μερικά χρόνια, επανέρχεται δριμύτερος στην πολιτική ζωή του τόπου και επιδιώκει να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο δήμος. Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα κινήθηκε μεθοδικά και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Έξυπνος, αυτοδημιούργητος και με ιδιαίτερες ικανότητες αναμένεται να είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της επόμενης ημέρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ