Quantcast

http://picasion.com/

Θεοδωράκης από Βεργίνα: «Όλοι αποδέχονται ότι η Ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας αφορά τους Έλληνες»

Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσει με την ψήφο του τους ανθρώπους που τολμούν, που λένε αλήθειες, που δεν έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους», δήλωσε από τις Αιγές, την πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο περιθώριο της περιοδείας του. Ο επικεφαλής του Ποταμιού
ξεναγήθηκε στα ευρήματα του κορυφαίου αρχαιολόγου Μανόλη Ανδρόνικου, υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό «που όλοι πια, και οι γείτονές μας, έχουν αποδεχθεί ότι η Ιστορία και ο πολιτισμός της αρχαίας Μακεδονίαςαφορά τους Έλληνες».
Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνοδεύουν, στην περιοδεία του στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δήμητρα Γιαννάκη, Όλγα Δούρου, Τάνια Παλαμίδη, Θανάσης Χειμωνάς και τα τοπικά στελέχη του Ποταμιού Νίκος Δοϊρανλής και Θωμάς Λιόλιος.


Αναλυτικά η δήλωση:

«Περιοδεία στα βόρεια ξεκινώντας από την καρδιά της Μακεδονίας. Την πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας. Τις Αιγές. Μαζί με δεκάδες άλλους τουρίστες ξεναγηθήκαμε στα φοβερά ευρήματα του Μανόλη Ανδρόνικου και είναι πολύ σημαντικό που όλοι πια, και οι γείτονές μας, έχουν αποδεχθεί ότι η ιστορία και ο πολιτισμός της αρχαίας Μακεδονίας αφορά τους Έλληνες.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από εδώ την περιοδεία για τις τελευταίες μέρες του προεκλογικού αγώνα για την Αναγέννηση της Ελλάδας, για την Αναγέννηση της Ευρώπης. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσει με την ψήφο του τους ανθρώπους που τολμούν, τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τους ανθρώπους που δεν έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους, τους ανθρώπους που έχουν ως πρώτο και μόνο καθήκον να προστατεύσουν τα συμφέροντα των πολλών, τα συμφέροντα της χώρας».

6 σχόλια:

  1. ρε αντε απο εδω!!
    θα καθεται ο καθε ξενος οταν ακουει τους αλλους να συστήνονται ως "Μακεδονες" να ρωταει "δηλαδη απο πού;;; απο τη Μακεδονια της Βεργίνας ή τη Β. Μακεδονία";;;;
    κανατε ολοι εσεις τη βλακεια του αιωνα και τωρα μας πουλατε το παραμυθι!!
    απο τετοιες "πολιτικες" σε ολα τα επιπεδα φθασαμε εδω που φθασαμε.
    δεν ειστε ικανοι να λυσετε κανενα προβλημα της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Μακεδονική γλώσσα ομιλούν οι σκοπιανοι Κηφήνα Αθηναίε ? Οι επιγραφές που είδες στη Βεργίνα είναι στην Ελληνική η την σλαβική γλώσσα ? Αυτων που είδες τους ταφους με τον Ζαεφ τους ενώνει η κοινή εθνικότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδέρφια είναι τραγικό να μπορεί και ένα παιδί του νηπιαγωγείου να διαβάζει τις επιγραφές στη Βεργίνα και οι άλλοι να μιλούν για εθνότητα και γλώσσα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί δεν σωζόμαστε αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οἱ ἔντιμοι ἄνθρωποι ἀνεξαρτήτως ἐθνικότητος καί οἱ στοιχειωδῶς μορφωμένοι ἀνέκαθεν αὐτό λέγουν καί γιά τήν ἀρχαία, καί γιά τήν μεσαιωνική καί γιά την νεωτέρα καί σύγχρονο Μακεδονία. Μόνον κἄτι π..... ὑπερψήφισαν τήν κατάπτυστον, ἄκυρόν τε καί προδοτικήν συμφωνίαν τῶν Πρεσπῶν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεοδωράκης από Βεργίνα: «Όλοι αποδέχονται ότι η Ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας αφορά τους Έλληνες» Μα αυτό ακριβώς βρε σακκιδιάκια λένε οι αλβανοσκοπιανοί και συνεχίζουν: « Μετά τα αρχαία χρόνια όμως. Μακεδόνες είμαστε εμείς». Ότι θα βρισκόταν Έλληνας πολιτικός να διαδίδει την προπαγάνδα των σκοπιανών, ούε στους χειρότερους εφιάλτες μας. Τελικά το σακκίδιο ήταν βαλίτσα φουσκωμένη, αλλά δεν ξέρουμε τι είχε μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ