Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε το φωτορεορτάζ παιχνιδιού και εξέδρας από τον αγώνα-φιέστα της Βέροιας

Ούτε η βροχή, ούτε η ήττα χάλασε τη φιέστα της «Βασίλισσας»
Την κατάκτηση του φετινού νταμπλ γιόρτασε το απόγευμα της Κυριακής 12/5 η Βέροια, με φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας. Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να ηττήθηκαν με 0-3 από την αντίπαλη ομάδα και να
έπαιζαν υπό καταρρακτώδη βροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, τίποτε όμως δε χάλασε την ατμόσφαιρα γιορτής που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί της και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο πλευρό της.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, πέντε φίλαθλοι που κατάφεραν να πιάσουν τις μπάλες που προσγειώθηκαν στην εξέδρα, δοκίμασαν την τύχη τους σε άδεια εστία από το κέντρο του γηπέδου και όσοι σκόραραν, κέρδισαν από μια φανέλα της «Βασίλισσας». Στο τέλος του αγώνα, έγινε η απονομή του κυπέλλου, με παίκτες, προπονητές, διοίκηση και οπαδούς να γίνονται ένα κουβάρι, τυλιγμένοι στα καπνογόνα και τα πυροτεχνήματα. Δείτε φωτογραφίες από την εξέδρα, τον αγώνα και τη φιέστα:




































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ