Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με στόχο την εκλογή ο Τέο Παυλίδης

Στη μάχη των δημοτικών εκλογών με το συνδυασμό του Παύλου Παυλίδη συμμετέχει ο Τέο Παυλίδης. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας handball του Φιλίππου Βέροιας, ο άνθρωπος που βρισκόταν πάντα στα δύσκολα της ομάδας και αποτελεί στυλοβάτη της όλης προσπάθειας, κατεβαίνει
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους «Συνδυμότες». Με καταγωγή από τη Βεργίνα, γεννήθηκε στο Μπόχουμ-Γκερθ της Γερμανίας το 1965 και γονείς του είναι ο Γρηγόριος και η Ευαγγελία Παυλίδη. Είναι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Θ. Κούτερη και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Γρηγόρη και τη Σοφία. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, με ειδικότητα στο ΧΑΝΤΜΠΟΛ. Εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση.

Από το 1979 έως και το 1994 υπήρξε αθλητής του Χάντμπολ του σωματείου Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας κατακτώντας πανελλήνια πρωταθλήματα, κύπελλα Ελλάδος και διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης, υπήρξε διεθνής αθλητής στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Ανδρών Χάντμπολ. Έκτοτε, υπηρετεί το άθλημα από τη θέση του προπονητή. Έχει διατελέσει προπονητής στον Φίλιππο Βέροιας, στον Ζαφειράκη Νάουσας, στα ΙΕΚ Ξυνή και στις Εθνικές ομάδες Κ18, με πολλές εγχώριες και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Με τις σχολικές ομάδες του Πολυκλαδικού Λυκείου Βέροιας και του 2ου Λυκείου Νάουσας κέρδισε την 3η και 9η παγκόσμια θέση αντίστοιχα.

Μέχρι σήμερα παρακολουθούσε ως απλός δημότης τα δρώμενα της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Προβληματισμένος με την υπάρχουσα κατάσταση, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης και να συνδράμει με τις δικές του δυνάμεις και γνώσεις για μια σύγχρονη και ανταγωνιστική Βέροια.

Η εμπειρία του, του έχει διδάξει πως μόνο λειτουργώντας ως ομάδα μπορείς να κερδίσεις. «Δεν τα παρατάμε ποτέ, παρά αγωνιζόμαστε με προγραμματισμό, πολλή δουλειά και αξιοπρέπεια. Τα σπουδαία γίνονται από πολλούς μαζί, με συνεργασία, συνέπεια και διάλογο, μακριά από κάθε κομματική ταυτότητα και εξάρτηση» λέει χαρακτηριστικά.

Θεωρεί υποχρέωσή του να μη μείνει απλός θεατής και να συμπορευτεί με την ομάδα της ανεξάρτητης κίνησης πολιτών «Συνδημότες» του υποψήφιου για τη δημαρχία Παύλου Παυλίδη.

«Έχω μάθει να αγωνίζομαι και ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, για να συνεισφέρω με σύνεση και ευθύνη στο ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, μία καλύτερη Βέροια για εμάς και τα παιδιά μας» καταλήγει ο Τέο Παυλίδης.

“Citius, Altius, Fortius”
Pierre de Coubertin



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ