Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Σωτήρης Στουγιάννος εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον πολίτη» του Αντώνη Μαρκούλη

Δήλωση - Βιογραφικό
Πιστεύω ότι είναι χρέος ενός πολίτη να συμμετέχει ενεργά στα κοινά, θέτοντας εαυτόν διαθέσιμο απέναντι στις ανάγκες της κοινωνίας και του τόπου μας. Αυτή η βασική πεποίθησή μου ήταν που το 2014 με οδήγησε στην απόφαση να κατέλθω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αντώνη Μαρκούλη. Η απόφασή μου να συμμετάσχω στον συνδυασμό του κ. Μαρκούλη δεν ήταν τυχαία. Πράγματι, ο κ. Μαρκούλης διακρίνεται για τη μαχητικότητά του, την καθαρή και τεκμηριωμένη άποψη για κάθε ζήτημα, τοπικού και γενικότερου ενδιαφέροντος, την ηθική του ακεραιότητα, τη συγκροτημένη και μεστή πολιτική παρουσία του. Μέχρι σήμερα, η πορεία του στο δημοτικό συμβούλιο και η γόνιμη αντιπολίτευση που άσκησε απέδειξαν περίτρανα όλα τα παραπάνω. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πίστη μου ότι ο Αντώνης Μαρκούλης είναι ο καταλληλότερος να διοικήσει και να βγάλει τον Δήμο μας από το τέλμα στο οποίο περιήλθε, με οδήγησε στην απόφαση να ανανεώσω την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του, κατερχόμενος και πάλι μαζί του στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Βιογραφικό

Στουγιάννος Σωτήρης του Αργυρίου και της Σταυρούλας. Γεννήθηκα στη Βέροια το 1967. Είμαι απόφοιτος του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης τμήμα λογιστικής. Από το 1998 έως σήμερα εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας φοροτεχικός Α Τάξης. Από το 2012 έχω άδεια ασκήσεως ασφαλιστικού συμβούλου επιπέδου Α. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Καπετάνου και έχω τέσσερα παιδιά. Από το 2014 είμαι εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον πολίτη» με επικεφαλής τον Αντώνη Μαρκούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ