Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φύγαμε για Μακροχώρι: Μια «Φίνα Κότα» να γλύφεις τα δάχτυλά σου!

Αριστοτέλους 91 - Τηλ.: 2331043222
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ευχαριστηθείς το φαγητό σου. Αλλά μόνος ένας, για να το απολαύσεις ολοκληρωτικά. Η λύση είναι απλή και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Βέροιας. Φύγαμε λοιπόν για Μακροχώρι στο κορυφαίο ψητοπωλείο που έχει γίνει
η αγαπημένη συνήθεια όλων των καλοφαγάδων. Η «Φίνα Κότα» με πλουραλισμό γεύσεων από μεζέδες, σαλάτες, κρέατα και θαλασσινά είναι το μαγαζί που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, όχι μόνο για την εξαιρετική ποιότητα που διαθέτει, αλλά και για την άριστη εξυπηρέτηση και την ευχάριστη ατμόσφαιρα!

Εκτός από την σπεσιαλιτέ του που δεν είναι άλλη από την κότα στην σχάρα με λευκή σάλτσα και λιωμένα τυριά (όσοι την δοκίμασαν, ξετρελάθηκαν), προσφέρονται σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες και παϊδάκια. Και επειδή τα καλύτερα είναι για το τέλος, μαζί με το λογαριασμό, σας έρχεται ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό γλυκό.

Και κάθε Σάββατο και Κυριακή κεμπάπ και κοκορέτσι!

«Φίνα Κότα»
Μακροχώρι - Αριστοτέλους 91
Τηλ.: 2331043222













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ