Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκάρει» πασίγνωστος τραγουδιστής της Βέροιας: «Κόντεψα να φτάσω στο Δαφνί»

Για αρκετά χρόνια, μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας μας, ο Βεροιώτης τραγουδιστής Χάρης Ακριτίδης ήταν ένα από τα δυνατά ονόματα στις λαϊκές πίστες. Κατά καιρούς τραγούδια του γίνονταν και πιο mainstream. Ξαφνικά όμως χάθηκε από τα μαγαζιά. Φαίνεται πως αυτό δεν συνέβη τυχαία. Ο ταλαντούχος
ερμηνευτής αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα υγείας στον οικογένειακό του κύκλο και δικά του, με αποτέλεσμα να αποτραβηχτεί. Όπως εξήγησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Splash, ο Χάρης Ακριτίδης είδε τους γονείς του να αρρωσταίνουν σοβαρά και ο πατέρας του μάλιστα να πεθαίνει. Λίγο μετά αντιμετώπισε πρόβλημα με τη φωνή του. Ένα πρόβλημα που όπως εξηγεί παραλίγο να του καταστρέψει εντελώς τις φωνητικές χορδές και του πήρε χρόνο να επανέλθει. «Αν το χάρισμα που είχα στο μυαλό μου το είχα και στο λαιμό μου, θα ήμουν ο Καζαντζίδης. Την τελευταία πενταετία έφαγα πολλά χαστούκια. Αρρωσταίνει η μάνα μου.
Αρρωσταίνει ο πατέρας μου και τον «χάνω». Είχα έναν πολύποδα πολύ σοβαρό κι έκανα δύο εγχειρήσεις για να ξαναφέρω στα ίσια τον λαιμό μου. Έφτασα σε σημείο να χάσω τη φωνή μου. Έκανα μια εγχείρηση αποτυχημένη… Μετά ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού, κόντεψα να φτάσω στο Δαφνί. Αν υπέγραφαν η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα με κρατούσαν στο Δαφνί.»


Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ