Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νάουσα: Η Εύη Δημητρίου υπ. Τοπική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΝΑ ΜΑΖΙ»

Μια νέα υποψηφιότητα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Νικόλα Καρανικόλα στη Νάουσα. Η πτυχιούχος του Τµήµατος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας κατεβαίνει υποψήφια τοπική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΝΑ ΜΑΖΙ». Το όραµά της είναι να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος
Δήµος, στη διοίκηση του οποίου, θα αξιοποιούνται σύγχρονα επιστηµονικά δεδοµένα και εξειδικευµένη επιστηµονική γνώση. Ήδη η αποδοχή της υποψηφιότητάς της είναι πολύ μεγάλη και αναμένεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ίδια: «Η στήριξη σας στο πρόσωπο µου θα αποτελούσε εξαιρετική τιµή για µένα».

Διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό της:

«Είµαι η Εύη (Ευµορφία) Δηµητρίου-Χριστίδη και γεννήθηκα το 1980 στη Νάουσα όπου κατοικώ και δραστηριοποιούµαι. Είµαι παντρεµένη µε τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, Αγρονόµο Τοπογράφο Μηχανικό, και έχουµε δυο κόρες, 13 και 10 ετών.

Αποφοίτησα µε άριστα από το 1 Γενικό Λύκειο Νάουσας και στη συνέχεια σπούδασα στο Τµήµα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας. Συνέχισα τις µεταπτυχιακές µου σπουδές στο ίδιο τµήµα και εξειδικεύτηκα στο γνωστικό αντικείµενο της Συνεχιζόµενης Εκπαίδευσης αποκτώντας µε άριστα τον µεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Είµαι υποψήφια διδάκτορας και το ερευνητικό πεδίο της διδακτορικής διατριβής µου αφορά τον επαγγελµατικό προσανατολισµό ΑµΕΑ. Ερευνητικές εργασίες µου έχουν δηµοσιευτεί και παρουσιαστεί σε διεθνή επιστηµονικά συνέδρια και ευρωπαϊκά ερευνητικά δίκτυα. Από το 2004 έχω εργαστεί ως εργασιακή σύµβουλος, υπεύθυνη εκπαίδευσης και διασφάλισης ποιότητας και εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε φορείς Δια Βίου Μάθησης και επίσης ως επιστηµονική συνεργάτης του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας της ΓΣΕΕ και ΓΣΒΕΕ.

Η πρώτη µου επαφή µε τα κοινά ήταν σε ηλικία 17 ετών όταν επιλέχτηκα να εκπροσωπήσω ως έφηβη βουλευτής το νοµό Ηµαθίας στη Β' Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων. Η εµπειρία αυτή στάθηκε καθοριστική στο να επιζητώ και να αναλαµβάνω το ρόλο του ενεργού πολίτη στις επιµέρους κοινότητες που δραστηριοποιούµαι προσφέροντας ό, τι από τις γνώσεις µου µπορεί να είναι αξιοποιήσιµο. Τα τελευταία 7 χρόνια είµαι γενική γραµµατέας του Οµίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισµού «Η Αράπιτσα», στο παρελθόν έχω υπάρξει γραµµατέας και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεµόνων του 3ου Νηπιαγωγείου και είµαι µέλος των Φίλων Καρναβαλιού Νάουσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ