Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σάκης Κεχαγιόγλου με εκλεκτή παρέα στη Βέροια

Συνάντηση κορυφής απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του www.veriotis.gr σήμερα το μεσημέρι στη Βέροια. Ο κορυφαίος Έλληνας ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου δεν λησμονεί την ιδιαίτερη πατρίδα του και ειδικά στις εκλογές δίνει πάντα το «παρών» για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Αυτή
ήταν και η αφορμή της παρουσίας του, εν όψει της τετραπλής κάλπης… και φυσικά ο Σάκης δεν λησμόνησε ούτε τις αγαπημένες του “Φλαμουριές” της οικογένειας Τζαφερόπουλου όπου συνήθως γευματίζει. Εκεί τον εντοπίσαμε, μεταξύ άλλων, μαζί με τον αδελφό του Νίκο και τον βιομήχανο κ. Αλέκο Σκουρτόπουλο μετά της συζύγου του Στέλλας. Λίγη ώρα αργότερα προστέθηκε στην παρέα και ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Απόστολος Βεσυρόπουλος. Το μενού περιλάμβανε εκτός από τα εκλεκτά πιάτα του μαγαζιού, εκτιμήσεις για τα εκλογικά αποτελέσματα, καθώς και σχολιασμό της επικαιρότητας με το trademark χιούμορ του Σάκη, που κυριολεκτικά τσακίζει κόκκαλα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ