Quantcast

http://picasion.com/

Προσοχή: «Κυκλοφορεί» απίστευτη απάτη με θύματα καταστηματάρχες

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον τρόπο δράσης
Μια απίστευτη απάτη έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες, με επιτήδειο (ή επιτήδειους) να έχει βρει ακόμα έναν ευφάνταστο τρόπο να εξαπατήσει τα θύματά του και να τους αποσπάσει χρήματα. Η δράση του μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Κιλκίς, με την Αστυνομία, προσπαθώντας να ενημερώσει τους πολίτες για τις απόπειρες εξαπάτησης, δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook ένα post όπου περιγράφεται βήμα - βήμα η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί ο δράστης για να εξαπατήσει, καλώντας όσους ενημερωθούν, να ενημερώσουν στη συνέχεια φίλους και συγγενείς. Δείτε την ανακοίνωση:

Προσοχή! Ενημερώστε φίλους και συγγενείς!
❗Κρούσματα απόπειρας εξαπάτησης παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες στο Κιλκίς!

Βήμα-βήμα η μεθοδολογία εξαπάτησης:
▪Τηλεφωνεί σε καταστήματα και προσποιείται ότι είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης (συνήθως προσποιείται τον ιδιοκτήτη φαρμακείου).
▪Παραγγέλνει προϊόντα αξίας μερικών δεκάδων ευρώ και ισχυρίζεται ότι θα καταθέσει τα χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
▪Στέλνει ηλεκτρονικά πλαστή τραπεζική απόδειξη κατάθεσης χρημάτων μερικών χιλιάδων ευρώ.
▪Ισχυρίζεται ότι έγινε λάθος στην κατάθεση και ζητάει να του επιστραφούν τα επιπλέον χρήματα που δήθεν κατέθεσε.
🆘 Είναι απάτη!! Καλέστε αμέσως το 100!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ