Quantcast

http://picasion.com/

Παοκτσήδικος χαμός στη Βέροια για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Ένα ξέφρενο ασπρόμαυρο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου στο κέντρο της Βέροιας. Εκατοντάδες φίλαθλοι του Δικεφάλου μετά το τέλος του παιχνιδιού, κόντρα στην ΑΕΚ, και τη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 1-0, βγήκαν από τα καφενεία και τις
καφετέριες και άρχισαν να πανηγυρίζουν. Με πυρσούς, συνθήματα και κασκόλ, γιόρτασαν το ντάμπλ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Διερχόμενα αυτοκίνητα, γεμάτα με Παοκτσήδικες σημαίες πατούσαν τις κόρνες, ενώ το τελικό ραντεβού δόθηκε στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, όπου επικράτησε ντελίριο ενθουσιασμού.
Ένα κύπελλο που είναι το τρίτο σερί για τον Δικέφαλο, ο οποίος πλέον βλέπει την πόρτα του Champions League να του ανοίγει διάπλατα.


Δείτε το video από τον Θεολόγο Μαρμάγγελο:

16 σχόλια:

  1. Για τον ΠΑΟΚ βγήκατε στους δρόμους, για τη συμφωνία των Πρεσπών και τα μνημόνια τουμπεκί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η βλακεία είναι ανίκητη!

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών γιατί να βγούμε;; Ή καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσε να υπάρξει από μια κυβέρνηση που τολμα να δίνει λύσεις κι όχι να διαιωνιζει τα προβλήματα. Επίσης ως Παοκτσηδες βγήκαμε στο δρόμο να πανηγυρισουμε ένα παναξιο νταμπλ που τα προηγούμενα χρόνια μας το στερουσε ένα σάπιο σύστημα, που το κόμμα της αντιπολιτευσης κάνει τα πάντα να το επαναφέρει.

      Διαγραφή
    3. Τώρα σοβαρά το πιστεύεις αυτό με τη συμφωνία;;;;
      Οτι χειρότερο μπορούσε να γίνει.
      Η συμφωνία ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
      Μη σκέφτεσαι κομματικά.

      Διαγραφή
  2. Όπως και στις απεργίες όπως και σε πολλά άλλα. Πιτσιρικάδες στη πλειοψηφία που αν ρωτήσεις τη σημαίνει ΠΑΟΚ δν θα πάρεις απάντηση πότε...Εννοείται δεν ρωτάμε για το τι γιορτάζουμε 25η Μαρτίου ή για την Ελληνική Σημαία (πόσες γραμμές έχει η τι συμβολίζει) ..
    Το να φοράς κουκούλα και να πανηγυρίζεις για τον ΠΑΟΚ δεν σε κάνει γκανγκστερ. Επίσης έπρεπε να διακοπεί η κυκλοφορία και να απασχοληθούν οι αστυνομικοί? Γιατί δεν πανηγύριζαν χωρις να κόψουν σε άλλο σημείο της πόλης? άλλα σωστά πρέπει να μας δουν ότι πανηγυρίζουμε και να το βγάλουμε βίντεο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναφέρομαι στους πανηγυρισμούς στο κέντρο της πόλησ και όχι στο συγκεκριμένο βιντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ) ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΜΥΑΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.
    Α ΡΕ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia egine olokliro party kai poreia mesa stin veroia giati den to anebasate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παθη: καπνισμα, ποτο, κουμαρο, ναρκωτικα, μπαροβιες, χρημα, ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φωτογραφήθηκε στην ΔΕΘ με τη φανέλλα αυτού του σωματείου και υποσχέθηκε τίτλο, με αντάλλαγμα την καταστολή των αντιδράσεων για την προδοτική συμφωνία. Οι ούγκανοι συμφώνησαν- και η συνέχεια στο βίντεο. Δεν περιμένεις τίποτα πιο αξιοπρεπές. Αλλιώς δεν θα ήταν Πάοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν τα κατακτούσαν η ομάδες της Αθήνας[όπως τα κατακτούσαν(πάντως όχι δίκαια)],κάνατε εσείς ΤΟΥΜΠΕΚΙ.
    Τώρα που το κατακτήσαμε εμείς,σας πειράζει που πανηγυρίζουμε,υποδεικνύοντας ότι δεν είναι σωστό λόγω του μακεδονικού θέματος,τον αυξημένο φόρο,την βενζίνη που είναι ακριβή,το Κυπριακό,τις κλιματικές αλλαγές και ότι είδους βλακεία προκειμένου να μας πείσετε να μην πανηγυρίζουμε...
    Τόσο πολύ σας καίει που τα πήρε όλα ο ΠΑΟΚ;;;\Σκασίλας μας ΞΥΔΙ μπαλσάμικο!!!
    Έτσι να σας καίει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρρωστάκια, η κουβέντα μας είναι πολιτική, δεν είναι ποδοσφαιρική, ούτε οπαδική. Όποιος δεν μπορεί να κατανοήσει ας μη γράφει.Φίλε 6.33 συμφωνώ μαζί σου, όμως δεν αφορά μόνο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όλοι οι φανατικοί των ομάδων τα ίδια μυαλά κουβαλάνε.Τι περιμένεις από ανεγκέφαλους που σκοτώνονται μεταξύ τους για την ομάδα;

      Διαγραφή
  9. Ότι πληρώνεις παίρνεις.....ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λατινοαμερικανοποιηση της χώρας,
    Με αρκετή Αφρική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μας ενοχλεί να πανηγυρίζει ο κάθε οπαδός. ενοχλεί να πανηγυρίζει εις βάρος της πόλης μας. το είπαμε και πιο πάνω ας πανηγύριζαν άλλου όχι στο κέντρο της πόλης με κροτίδες. όσο για την "συμφωνία" των Πρεσπων μην ανησυχήσεις όταν θα βλέπεις και άλλες επιχειρήσεις να κλείνουν γιατί θα μας έχουν πάρει τα (ήδη) τα ελληνικά μπραντ νεϊμ και θα τα εξάγουν ως ελληνικά και μακεδονικά. Βεβαία μάλλον θα τα αγοράζεις γιατί θα είναι χαμηλότερης τιμής. Ένα από τα αποτελέσματα της συμφωνίας .. αλλα βεβαια ξεχασα ολοι ειναι ιδιοι, κανεις δεν αξιζει, ολοι τα τρωνε... εμεις ομως απόντες απο παντου και ο κωλος μας να βολευτει χωρις να κοιταμε τη δικη μας καμπούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ