Quantcast

http://picasion.com/

Μήνυμα Βοργιαζίδη για τη γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, ο υπ. Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» έστειλε το παρακάτω μήνυμα: «Τη δεύτερη Κυριακή του Μάη, Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, γιορτάζουμε κάθε χρόνο το σημαντικότερο
πρόσωπο στη ζωή μας, τη Μητέρα μας. Ο ρόλος της μητέρας στην κοινωνία μας είναι «ιερός» όχι μόνο γιατί έχει το αποκλειστικό προνόμιο να χαρίζει «ζωή» αλλά κυρίως γιατί μέσα από την ανιδιοτελή αγάπη, τις θυσίες, την υπομονή και την επιμονή της, μεταδίδει στο παιδί τις αρχές και τις αξίες που διαμορφώνουν το μελλοντικό χαρακτήρα και την προσωπικότητα του. 

Σήμερα ο ρόλος αυτός αποκτά μεγαλύτερη σπουδαιότητα γιατί οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και της αστικής ζωής απαιτούν ακόμη μεγαλύτερες ψυχικές, πνευματικές και σωματικές αντοχές και δυνάμεις προκειμένου μια μητέρα να ανταποκριθεί με επιτυχία στη σύνθετη αυτή αποστολή.

Ως Δημοτική Αρχή προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, συμβάλλοντας με κάθε διαθέσιμο μέσο την υποβοήθηση του ρόλου της μητέρας προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο και την καθημερινότητά τους.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις Μητέρες του κόσμου υγεία, δύναμη και κουράγιο ώστε να δουν να πραγματώνεται κάθε όνειρο που έχουν για τα παιδιά τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ