Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νικολόπουλος, Διονυσίου και Παπαδοπούλου τραγούδησαν για το Γηροκομείο Βέροιας

Μια μοναδική, αυθεντική λαϊκή βραδιά διοργανώθηκε την Κυριακή 12/5 στο Χώρο Τεχνών, αφιερωμένη στο έργο και τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βέροιας. Ο μεγάλος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, ο δικός μας Χρήστος Νικολόπουλος, είχε πλάι του στη σκηνή τον Στέλιο Διονυσίου και τη Ζωή Παπαδοπούλου, που μαζί ερμήνευσαν συνολικά 32 διαμάντια του ελληνικού πενταγράμμου, ξεσηκώνοντας την κατάμεστη αίθουσα. Τους καλλιτέχνες συνόδευε η χορωδία «Μονόγραμμα», ενώ τη διεύθυνση ορχήστρας χορωδίας είχε ο Πέτρος Ρίστας.

Στην αρχή της βραδιάς, χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος του ΔΣ του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας Δόξα Χατζηευστρατιάδου Μούρτζιου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ενώ η βραδιά έκλεισε με αναμνηστικά δώρα προς τους καλλιτέχνες, τόσο από την πρόεδρο του Γηροκομείου όσο και από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη. Δείτε φωτογραφίες:





 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ