Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Γεωργία Μπατσαρά στη δεύτερη Κυριακή!

Σε μάχη όχι για... καρδιακούς εξελίχθηκε ο διαγκωνισμός Γεωργίας Μπατσαρά και Παύλου Παυλίδη για τη διεκδίκηση του "εισιτηρίου" της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών. Τελική νικήτρια (εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου) αναδεικνύεται η Γεωργία Μπατσαρά με οριακό
προβάδισμα 143 ψηφοδελτίων στα 131 από 133 εκλογικά τμήματα του Δήμου Βέροιας. Η ώρα είναι 03:00 και απομένουν ένα εκλογικό τμήμα από το Διαβατό και ένα από την Καστανιά, όμως η διαφορά των 143 ψηφοδελτίων θεωρείται αδύνατον να ανατραπεί. 

Βοργιαζίδης vs Μπατσαρά, Κυριακή 2 Ιουνίου... ραντεβού στις κάλπες!  

Δείτε εδώ τα τελευταία αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. 

3 σχόλια:

  1. τουλάχιστον είναι δύο πρόσωπα που έδειξαν ήθος στην μέχρι τώρα αναμέτρηση. Ο κόσμος όμως έδωσε ξεκάθαρη και ισχυρή νίκη στον κ. Βοργιαζίδη με σχεδόν 37% (δέκα μονάδες περισσότερες από την εκλογική διαδικασία του 2015) ενώ στην κ. Μπατσαρά έδωσε το χαμηλό 18,5% (σημαντικά λιγότερο από το 2015 ως πολιτικός χώρος). Αυτή η καθαρή τάση δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί. Στη συνείδηση του κόσμου "Δήμαρχος" είναι ο κ. Βοργιαζίδης, αυτό θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους οι υποψήφιοι Σύμβουλοι που ίσως δεν εκλεγούν με το συνδυασμό του. Θα πρέπει να δώσουν τον αγώνα μέχρι την άλλη Κυριακή, αυτό επιτάσσουν οι 13.000 ψηφοφόροι τους. Από εκεί και μετά οι ψηφοφόροι των άλλων παρατάξεων θα πρέπει να δείξουν εκείνη την υπευθυνότητα που αρμόζει σε μια ισχυρή πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όποιος δεν τρέξει για να φέρει τουλάχιστον τους ψήφους του και την δεύτερη Κυριακή στον "Βόργια" θα είναι υπόλογος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ