Quantcast

http://picasion.com/

Το νέο του μυθιστόρημα παρουσίασε στη Βέροια ο Μίμης Ανδρουλάκης

Το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Νύχτα με τα πέντε φεγγάρια» παρουσίασε στη Βέροια το απόγευμα της Δευτέρας 13/5 ο Μίμης Ανδρουλάκης. Ο κρητικός συγγραφέας και πολιτικός, ξεκίνησε με μια μαντινάδα, τρόπος έκφρασης που όπως είπε, θα μπορούσε να αντικαταστήσει και τη συγγραφή, εξηγώντας πως «αν θα μπορούσα να κάθομαι με τον κόσμο, σε ένα τραπέζι με μια ρακή και να έλεγα μαντινάδες, δε θα χρειαζόταν να γράψω μυθιστορήματα».
Την εκδήλωση προλόγισε ο Γιάννης Ναζλίδης, ζωγράφος και εμπνευστής του Εκκοκκιστηρίου Ιδεών, όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, ενώ με τον συγγραφέα συνομίλησε η τέως Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη.
Το βιβλίο του «Νύχτα με τα πέντε φεγγάρια», βασίζεται σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα, σε μια αληθινή ιστορία που είχε ακούσει από τον παππού του και αφορά σε μια πανέμορφη και σκληρή γυναίκα, Πόντια πρόσφυγα στη Θεσσαλονίκη τα χρόνια μετά τον ξεριζωμό του 1919. Δείτε φωτογραφίες:




















 


 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ