Quantcast

http://picasion.com/

Πασίγνωστος μετεωρολόγος βρέθηκε το πρωί στην Αλεξάνδρεια

Είναι ίσως ο πιο γνωστός και έγκυρος προγνώστης καιρού στην Ελλάδα και σίγουρα ο πιο αγαπητός παρουσιαστής μετεωρολογικού δελτίου. Αν και «αυτοδίδακτος», αποδεικνύεται παντός καιρού, καθώς οι προβλέψεις του επιβεβαιώνονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Η αγάπη του για τον καιρό τον οδήγησε στην απόφασή του να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, κατεβαίνοντας ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, δηλώνοντας πως ο μοναδικός λόγος που τον οδήγησε στην απόφασή του αυτή είναι για να ευαισθητοποιήσει την Ευρώπη για το θέμα της κλιματικής αλλαγής.
Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Αρναούτογλου, τον αγαπημένο μας παρουσιαστή δελτίου καιρού της ΕΡΤ, που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Αλεξάνδρεια και συγκεκριμένα στη λαϊκή αγορά της πόλης, να χαίρει θερμότατης υποδοχής από όλο τον κόσμο αλλά και καταιγισμό ερωτήσεων και παραπόνων για τον... κακό μας τον καιρό!
Στη φωτογραφία του alexandreia-gidas.gr τον βλέπουμε με τον πρώην δήμαρχο Αλεξάνδρειας και υποψήφιο βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ Μπάμπη Γκιόνογλου, με τον τραγουδιστή Φώντα Λαφαζάνη και τον επιχειρηματία Κώστα Καμπάκη.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ