Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλειστός δυο μέρες για πλακόστρωση ο πεζόδρομος της Μούμογλου

Εργασίας αποκατάστασης πλακόστρωσης θα ξεκινήσουν το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου 2019, στο πεζόδρομο της οδού Μούμογλου, ανάμεσα στην οδό Βενιζέλου και Εδέσσης. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη το βράδυ και για το λόγο αυτό, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοίνωσε
προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο. Συγκεκριμένα αποφάσισε:
Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, από ώρα 07:00΄ της Τρίτης 21-05-2019 έως της 24:00΄ ώρα της Τετάρτης 22-05-2019, στην οδό Μούμογλου, από τη συμβολή της με την οδό Εδέσσης έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.
Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), καθώς και τυχόν διελεύσεις οχημάτων από παρακείμενες οικίες και μόνο κατόπιν ενημέρωσης - συνεννόησης με τον υπεύθυνο διακοπής της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ