Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μουρτζίλας: «Στόχος μας η συνεργατικότητα των πολιτιστικών δράσεων των συλλόγων της Ημαθίας»

Έμφαση στον πολιτισμό δίνει κατά την διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα ο Στέργιος Μουρτζίλας. Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης» βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των Συλλόγων και δίνει το σύνθημα για μια δημιουργική θητεία μεταξύ της Αντιπεριφέρειας
και των φορέων δράσης. Ειδικότερα, σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Στόχος μας η συνεργατικότητα των πολιτιστικών δράσεων των συλλόγων της Ημαθίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας καλείται να συνδράμει τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του τόπου μας. Στόχος μας στην «Αλληλεγγύη» η συνεργατικότητα των πολιτιστικών δράσεων των συλλόγων μας, όλο τον χρόνο, ώστε να συνδεθούν τα ήθη, τα έθιμα, η μουσική μας παράδοση, η γαστρονομία και οι χοροί, με την τουριστική προβολή κάθε δήμου και κοινότητας. Πρωταρχικό μας μέλημα η οικονομική υποβοήθηση αντιστοίχων δράσεων, τόσο εντός της Ημαθίας, όσο και κυρίως σε μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της χώρας μας. Η Ημαθία συνταιριάζει τον πολιτισμό με την τοπική γαστρονομία, επανερχόμενη σε δράσεις προβολής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Γιατί πάνω και πρώτα απ΄όλα υπηρετούμε τον άνθρωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ