Quantcast

http://picasion.com/

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους «Συνδημότες» ο Χρήστος Μαυρίδης

Ο γνωστός ως ΜΠΕΝΕΛΗΣ
Στη μάχη των δημοτικών εκλογών κατεβαίνει με το συνδυασμό «Συνδημότες» ο Χρήστος Μαυρίδης. Ο γνωστός και ως ΜΠΕΝΕΛΗΣ, επέλεξε να συστρατευθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παύλο Παυλίδη, για να αγωνιστεί όπως δήλωσε για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Αναλυτικά η δήλωση υποψηφιότητάς του:




«Ονομάζομαι Χρήστος Μαυρίδης, κατάγομαι από την Βέροια Ημαθίας και κατοικώ εδώ από την δεκαετία του '80. Πατέρας μου είναι ο αείμνηστος Μαυρίδης Θεόδωρος γνωστός επιχειρηματίας και μητέρα μου η Μαυρίδου Ελισάβετ, πρώην δικαστική υπάλληλος και σήμερα συνταξιούχος. Έχω ακόμη δύο αδέρφια, την Αφροδίτη και τον Δημοσθένη.

Συμμετέχω για πρώτη φορά στα κοινά, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου στο πλευρό του Παυλίδη Παύλου και τους «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ», μετά από έντονο προβληματισμό για την καθημερινότητά μας αλλά και την πορεία του τόπου μας προς το μέλλον.

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας στην οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο των τυροκομικών από την δεκαετία του '80 αλλά και το έντονο κοινωνικό μου έργο, ανέπτυξαν έντονα μέσα μου την κοινωνικότητα αλλά και την ευθύνη που φέρει ο καθένας από μας για την ποιότητα ζωής μας.

Συγκεκριμένα, έχω συνδράμει στο κοινωνικό έργο που επιτελούν σύλλογοι και φορείς με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες, ενώ καθημερινά και αθόρυβα βοηθάω άτομα που έχουν ανάγκη μέσα από την διοργάνωση διάφορων φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.

Θεωρώ ότι με την κρίση μας, επιλέγουμε αν θα βιώνουμε σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον καθημερινά ή αν θα μένουμε στάσιμοι, θεατές!

Μέσα από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό είτε από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ όπου διετέλεσα πρόεδρος, είτε ως αθλητής του τάε κβον ντο, έμαθα να αγωνίζομαι με δυναμισμό και ομαδικό πνεύμα, στοιχεία, τα οποία με καθιστούν ικανό να αγωνιστώ και πάλι για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Με τον ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟ και τα στελέχη των «ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ», μπορούμε να φέρουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους δημότες και να εφαρμόσουμε υλοποιήσιμα σχέδια για τον πολιτισμό, την καθαριότητα αλλά και την τουριστική ανάπτυξη».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ