Γκίμας: «Ήταν όλοι τους ΑΝΔΡΕΣ, όλα τα φώτα στους παίκτες»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο Παγκράτι και την ήττα της ομάδας του με 72-68. Περήφανος και συγκινημένος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες του, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παγκρατίου στον κόουτς και σε όλους τους παίκτες για τη νίκη. Ήταν μια μάχη μεταξύ φίλων κι ήταν πραγματικά χαρά μας που συναντήσαμε ξανά τους φίλους μας. Δεν μπορώ να έχω κανένα απολύτως παράπονο από την ομάδα μας. Ήμασταν κατά τη γνώμη μου σε αυτή την τελευταία παράσταση συγκινητικοί.
Όλη τη χρονιά ήμασταν ΤΙΜΙΟΙ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ και προπαντός ΓΕΝΝΑΙΟΙ. ΤΑΠΕΙΝΟΙ στις νίκες και ΓΕΝΝΑΙΟΙ στις ήττες. Δεν κάναμε ποτέ πάνω από δυο συνεχόμενες ήττες. Είχαμε πάντα τη δύναμη να συνέλθουμε. Επειδή πιστεύω ότι πρωταθλητής πραγματικός είναι αυτός που ξεπερνάει τα όρια του, αυτός που δεν λυγίζει, ανεπιφύλακτα φωνάζω ότι είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

Δεν έχω λόγια να πω για να εκφράσω πόσο περήφανος αισθάνομαι που συνεργάστηκα με τον ΕΥΘΥΜΗ ΚΟΘΡΑ, τον ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΒΑΛΛΙΟ, τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΜΠΑΤΣΟ ΣΙΣΜΑΝΗ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΩΝΟ ΤΣΙΑΓΚΛΑΚΑΝΟ, τον ΘΕΙΟ ΡΙΖΟ ΚΑΝΤΑΡΚΟ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΤΖΟ ΣΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟ, τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τον ΦΑΙΔΩΝ ΦΑΙΔΩΝΑΡΑ ΠΑΡΑΠΟΥΡΑ, τον ΦΩΤΗ ΦΩΤΑΡΑ ΚΑΒΑΡΓΥΡΗ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΙΗΝ ΠΟΝΟΠΟΥΛΟ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΣΜΕ ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΗ, τους μικρούς μας ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟ και ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΤΣΙΔΙΩΤΗ. Ήταν όλοι τους ΑΝΔΡΕΣ όλο το χρόνο και όλα τα φώτα πρέπει να είναι σε αυτούς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ που ούτε και σήμερα μας άφησε μόνους.
Η σαιζόν 2018-19 τελείωσε. Ζήτω η σαιζόν 2019-20. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ