Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φορτσάρει για τις εκλογές ο Κυριάκος Θεοδωρίδης

Απομένουν μόλις 24 ημέρες για τις δημοτικές εκλογές και όλοι οι υποψήφιοι εντείνουν τον προεκλογικό τους αγώνα στην προσπάθεια να βρούνε ερείσματα στην τοπική κοινωνία. Η μάχη του σταυρού θα είναι δύσκολη, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί υποψήφιοι που έχουν
κερδίσει από τώρα την εμπιστοσύνη του κόσμου και βλέπουν την υποψηφιότητά τους να έχει κοινή αποδοχή. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Κυριάκος Θεοδωρίδης, ένας προοδευτικός πολίτης που έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση για πάνω από 33 χρόνια. Διετέλεσε με μεγάλη επιτυχία Προϊστάμενος του Κ.Ε.Π. και κέρδισε την αναγνώριση του κόσμου λόγω της έντονης δράσης του και και της προσφοράς του στους πολίτες. Ο Κυριάκος Θεοδωρίδης κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Μακρούλη. Κατάγεται από τους Γεωργιανούς και φιλοδοξεί, εφόσον τον τιμήσουν οι συμπολίτες του, να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στα κοινά. Θα τα καταφέρει; Πάντως στην τοπική κοινωνία το όνομά του συζητείται έντονα και θεωρείται φαβορί για την εκλογή στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

2 σχόλια:

  1. κυριακο τα ειπαμε. απο τους καλυτερους υποψηφιους ολων των συνδυασμών. αλλα... οι ΠΡΕΣΠΕΣ ειναι το μεγαλο προβλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ