Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαμάντης: 18 Ιουνίου στο Πλημμελειοδικείο η υπόθεση Παυλίδη

Ανεβάζουν τον προεκλογικό πυρετό οι δηλώσεις του Στέργιου Διαμάντη στο Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου στο Δημαρχείο της Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ πήρε το λόγο και τόνισε ότι έχει οριστεί δικάσιμος για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019,
στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας και αφορά τις καταγγελίες για χλοοτάπητες σε γήπεδα που ναι μεν πληρώθηκαν, αλλά ουδέποτε τοποθετήθηκαν. Όσον αφορά τις υπόλοιπες καταγγελίες που αφορούν το πετρέλαιο θέρμανσης, η δικαστική έρευνα συνεχίζεται σύμφωνα με τον κ. Διαμάντη.

Τοποθέτηση του Στέργιου Διαμάντη στο Δ.Σ.
«Τους προηγούμενους μήνες είχα κάνει κάποιες καταγγελίες για τον πρώην πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Παύλο Παυλίδη. Είχα πει πως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτή με δικαίωσε! Κατ' επείγον και για να μην παραγραφεί το αδίκημα, ως προς το πρώτο σκέλος των καταγγελιών μου, η υπόθεση θα πάει δικάσιμος στις 18 Ιουνίου 2019 κατά του Παύλου Παυλίδη και όχι για τους υπαλλήλους αφού για τους συγκεκριμένους παραγράφηκε το αδίκημα. Από την άλλη πλευρά, συνεχίζεται η έρευνα για τα πετρέλαια. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην αίθουσα του δικαστηρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ