Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το μεγάλο «come back» του Αντώνη Τσιάρα

Πανέτοιμος να ριχτεί στην μάχη του σταυρού είναι ο Αντώνης Τσιάρας. Ο γνωστός μηχανολόγος μηχανικός κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Μαρκούλη.
Ο έμπειρος πολιτικός με την μακρά κοινωνική και πολιτική δράση στα δρώμενα της Βέροιας, θεωρείται από τα φαβορί για εκλογή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Με δυναμισμό και πάθος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα του Δήμου Βέροιας. 

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1972 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Με καταγωγή από το Ξηρολίβαδο και το Σέλι, πέρασε πρώτος στο Πολυτεχνείο και σπούδασε στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Επέστρεψε στην γενέτειρά του αρχές του 1995 όπου και άνοιξε το δικό του γραφείο. Εργάστηκε σκληρά για χρόνια, μελετώντας και κατασκευάζοντας μεγάλα και πολύπλοκα τεχνικά και ηλεκτρομηχανολογικά έργα στη Βέροια και όχι μόνο.

Η πρώτη του επαφή με την πολιτική ήταν το 2002, όταν και κατέβηκε υποψήφιος με την Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. Αν και το αποτέλεσμα για τον συνδυασμό δεν ήταν καλό, ο Αντώνης Τσιάρας κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Στις επόμενες εκλογές του 2006 εκλέγεται εκ νέου δημοτικός σύμβουλος με Δήμαρχο την Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. Αναλαμβάνει την διοίκηση της ΔΕΥΑΒ και επιτελεί ένα σπουδαίο έργο που επικροτήθηκε από το λαό της Βέροιας.

Στόχος για εκείνον είναι η αλλαγή σελίδας στο Δήμο Βέροιας και η νέα αφετηρία στα μεγάλα έργα της πόλης. Καθημερινά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και όσο φτάνουμε στην ημέρα των εκλογών εντείνει τις επαφές του με φίλους και υποστηρικτές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Αντώνης Τσιάρας θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ