Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια ο υπ. Περιφερειάρχης Σωτήρης Αβραμόπουλος: «Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα»

Περιοδεία στη Βέροια πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 16/5 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σωτήρης Αβραμόπουλος. Το πρόγραμμα της περιοδείας περιελάμβανε επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΑΛΜΕ στην Κουλούρα, καθώς και στις υπηρεσίες της
Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου, πλαισιωμένος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Γιώργο Μελιόπουλο και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ημαθίας Γιάννη Τσεχελίδη. 
Με αφορμή την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΑΛΜΕ και τη συζήτηση με τους εργαζομένους, σημείωσε πως η Λαϊκή Συσπείρωση δε δέχεται προεκλογική και μετεκλογική κουβέντα για ανάπτυξη αν δεν είναι στο επίκεντρο τα προβλήματα των εργαζομένων. Τόνισε επίσης, πως τα ζητήματα όπως οι τιμές στα ροδάκινα και οι καταστροφές των καλλιεργειών, είναι ζητήματα πρώτης γραμμής για την παράταξη και πως δεσμεύεται να τα αναδεικνύει συνεχώς στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Με αφορμή την επίσκεψη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, αναφέρθηκε στην υποστελέχωση και την έλλειψη νέου δυναμικού στις υπηρεσίες που συνάντησε, καθώς και σε θέματα μισθολογικά, νομικής κάλυψης, ακόμα και χώρων εργασίας. «Η Περιφέρεια είναι και οι άνθρωποι που τη στηρίζουν μέσω των υπηρεσιών», σχολίασε.

Αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη έργων υποδομής στην Περιφέρεια, κάτι για το οποίο όπως είπε, είναι συνυπεύθυνοι τόσο ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζζιτζικώστας όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθούν να κρύψουν τα μεγάλα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε πως συγκεντρώνονται τα βλέμματα μεγάλων δυνάμεων στα Βαλκάνια, που μετατρέπονται σε κόμβο αντιπαραθέσεων και αντιθέσεων, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για την περιοχή μας. 

Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ανέφερε πως στόχος της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι να την γκρεμίσουν πανελλαδικά και να μπουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, στις τρύπες τους, όλοι οι νοσταλγοί του Χίτλερ που δε λένε κουβέντα για τα προβλήματα του λαού, παρά μόνο στέκονται προσοχή στο ΝΑΤΟ.

Βολές σε Γιαννούλη για «φιλοχουντικό» υποψήφιο στην Ημαθία
Σχολιάζοντας την αντικατάσταση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Παύλου Μπογιαννίδη, του συνδυασμού με το ΣΥΡΙΖΑ «Κοιτάμε Μπροστά» του Χρήστου Γιαννούλη, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φιλοχουντικές αναρτήσεις του στο προφίλ του στο facebook, ο κ. Αβραμόπουλος είπε χαρακτηριστικά. «Όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε προκειμένου να πάρουμε κάποιες ψήφους. Το γεγονός ότι αποσύρθηκε μετά την κατακραυγή και κατόπιν εορτής, δεν τους αθωώνει.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να κάνει την πραγματική διαφορά και να στηρίξει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις κάλπες, δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές, καθώς όπως είπε, «Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, ξέρουμε καλά ότι σωτήρες δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να υποσχεθεί πως αν αναλάβει τη διοίκηση μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Χρειάζεται κινητοποίηση και εκλεγμένους συμμάχους των εργαζομένων σε δήμους, περιφέρειες, ευρωβουλή».


1 σχόλιο:

  1. Παλαιολιθικά μυαλά και αντιλήψεις που δεν έχουν καμία θέση στην εποχή μας, και βέβαια ο κόσμος τους ανταμείβει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ανάλογα. Εάν κάποιος μάλιστα παρακολουθήσει τις ομιλίες τους είναι μία επαναλαμβανόμενη κασέτα δεκαετιών πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ