Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον Αρχηγό ΓΕΣ στο Βόλο ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ Ν.», στη Νέα Ιωνία του Βόλου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ι Μεραρχίας
Πεζικού που εδρεύει στη Βέροια (Ι ΜΠ - «ΣΜΥΡΝΗ»), Υποστράτηγο Σάββα Κολοκούρη. Σημειώνεται, πως Διοικητής της 32ης Ταξαρχίας Πεζοναυτών, είναι ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης, μέχρι πρότινος Υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές του Σχηματισμού και των Μονάδων του, έδωσε κατευθύνσεις και πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό.




2 σχόλια:

  1. έχετε καταλάβει ότι κάτι γίνεται τελευταία στις ένοπλες δυνάμεις ; σα να ετοιμάζονται για κάτι. Υπάρχει μια ετοιμότητα και μια κινητικότητα. τις προάλλες έγινε μια άσκηση εφέδρων καταδρομέων στην Ελαφίνα ; Προφανώς ετοιμάζονται για κάτι. Καλύτερα να έχουμε όλοι το νου μας και να μην "σκοτωνόμαστε" προεκλογικά . Ομοψυχία και ας είναι άγνωστη λέξη για τους Έλληνες και ειδικά για τους πολιτικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα Μεγάλε να βάλουν μυαλό γιατί αλλιώς .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ